صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۱۹۹۴
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۳:۳۱
عبداللهی خبر داد:

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی ستاد اقامه نماز از برگزاری « دوره آموزش مدیریت اقامه نماز» طی سال جاری خبر داد.

سیدمحمد عبداللهی معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی ستاد اقامه نماز کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به اجرای طرح های متعدد آموزشی در خصوص نحوه دعوت به نماز از برگزاری دوره آموزش مدیریت اقامه نماز خبر داد.
وی افزود: دوره آموزشی ائمه جماعات دستگاه‌های اجرایی کشور، دوره آموزشی فعالان اجرایی نماز، دوره آموزشی ائمه جماعات روحانی آموزش و پرورش و امامان جماعت حاضر در مدارس از دیگر طرح هایی است که در سال جاری در کشور اجرایی می شود.
عبداللهی با اشاره به تشکیل جلسه شورای سیاست گذاری اجلاس نماز در 21 اردیبهشت ماه نیز اعلام کرد: این شورا با حضور حجت الاسلام قرائتی، هیئت امنای ستاد اقامه نماز و مسئولان 10 دستگاه فرهنگی کشور برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه بیست و سومین اجلاس سراسری نماز در استان خوزستان برگزار می شود، گفت: زمان برگزاری اجلاس در نیمه دوم سال خواهد بود لذا زمان دقیق آن با توجه به شرایط آب و هوایی خوزستان بعداً مشخص می شود.