صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۲۱۷۶
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۲

گروه فعالیت‌های قرآنی: قاری بین‌المللی آذربایجان غربی معتقد است احیای جایگاه واقعی قهرمانان و نخبگان قرآنی در جامعه با اراده جمعی و حمایت مسئولان امر محقق می‌شود.

وحید وکیلی، قاری بین‌المللی قرآن در گفت‌‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: قهرمانان و نخبگان قرآنی باید تمام سعی و تلاششان برای خدا و بدون داشتن کوچک‌ترین توقعی باشد البته این دیدگاه به‌معنی نفی اهتمام جامعه برای تکریم جایگاه فعالان قرآنی نیست.

وی ادامه داد: اگرمعتقدیم که ارتباط با قرآن هر چند اندک شاخص‌های معنوی و مادی را در فرد ارتقاء می‌دهد باید قله‌های قرآنی را در عرصه‌های مختلف بشناسیم و آن را به جامعه معرفی کنیم.

وکیلی معتقد است معرفی و تبیین معارف قرآنی در مرحله اول باعث انگیزه بیشتر برای چهره‌های قرآنی جهت تلاش مضاعف و فراگیر در تربیت افراد دیگر می‌شود و ثانیاً تشویق چهره‌های قرآنی زمینه‌ساز ترغیب جوانان و نوجوانان برای گام نهادن به مسیر قرآن می‌شود.

وی افزود: احیای تکریم و معرفی جایگاه نخبگان و قهرمانان قرآنی در گروی اراده جمعی و حمایت جدی مسئولان و متولیان این امر است تا فرهنگ قرآن در جامعه به‌صورت عملی جاری و ساری شود.

علم بدون معرفت الهی جهالت محض است

قاری بین‌المللی در تشریح جایگاه معلم در فرهنگ دین اسلام و قرآن، گفت: روایت‌های تاریخ صدر اسلام بیانگر این است که در زمان پیامبر اسلام و عصر جاهلیت تمام مردم تقریباً بی‌سواد و امی بودند و تعداد باسوادان از انگشتان دست هم فراتر نمی‌رفت.

وی در ادامه به حدیثی از امام صادق(ع) اشاره کرد که می‌فرماید: در زمان بعثت پیامبر(ص) مردم باسواد بودند ولی چون مدتها بود که خبری از کتاب آسمانی و پیامبر(ص) ‌بین آنها نبود ارتباط وحیانی تقریباً قطع شده بود به این جهت قرآن به آنها خطاب امی می‌دهد، نتیجه‌ای که از این حدیث می‌گیریم این است که علم و سوادی که در سایه خدا و برای خدا نباشد علم نیست بلکه جهل محض است.

وکیلی با بیان اینکه جاهلیت مدرن در عصر حاضر نیز مصداق دارد، افزود: انسان متعهد باید در تمام علوم به‌دنبال خدا باشد وگرنه آن علم ارزشی برای صاحب علم ندارد و به عبارت دیگر انسان نباید تنها به عقل خود متکی باشد و همه چیز را زیر سؤال ببرد چراکه اگر نور خدایی به عقل انسان نتابد نفع معنوی برای انسان ندارد.