صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۳۳۸۵
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۶
معاون وزیر دین اندونزی:

شعب خارجی: پروفسور «نصرالدین عمر» معاون وزیر دین اندونزی در دیدار با رایزن فرهنگی ایران گفت: گسترش اسلام در اندونزی متأثر از انقلاب اسلامی ایران است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه شرق آسیا، در این دیدار مصطفوی، قائم مقام معاونت بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری و حجت‌الاسلام و المسلمین سید مرتضی موسوی، مدیر مرکز اسلامی جاکارتا حضور داشتند.

در این دیدار، نصرالدین عمر ضمن خوش آمدگویی به هیئت ایرانی اظهار کرد: اندونزی و ایران روابط  دیرینه‌ای داشته  و دارند و وجود واژه‌های زبان فارسی در زبان اندونزیایی دلیل روشن این ادعا است. ایران و اندونزی دارای تمدن و فرهنگ مشترک هستند که در آینده حرف‌‌های زیادی برای گفتن خواهند داشت.

معاون وزیر دین اندونزی در ادامه افزود: در اندونزی تفاوت‌های فکری و اعتقادی مشهود است و باید اجازه دهیم همه باشند؛ نیازی نیست که همه را یکی کنیم و به یک عقیده و تفکر اعتقاد داشته باشیم.

نصرالدین به بحث نقش انقلاب اسلامی ایران اشاره و اظهار کرد: بیداری و گسترش اسلام در اندونزی متأثر از انقلاب اسلامی ایران است. در سال 1984 اسلام با گرایش محلی با ظهور اسلام استدلالی بروز و ظهور پیدا کرد. گروه‌های اسلامی در اندونزی از این انقلاب متأثر شده است. مباحث زیادی از جمله حجاب برای زنان، فعال شدن مساجد، فعالیت‌های اسلامی در دانشگاه‌های اندونزی، آسیای جنوب شرقی و جهان، از انقلاب اسلامی اثر پذیرفت و این امر نگرانی غرب را به وجود آورد.

معاون وزیر دین اندونزی سپس در خصوص برنامه هسته‌ای گفت: در این مورد از ایران حمایت می‌کنم و امیدوارم اندونزی هم بتواند به این قدرت برسد؛ زیرا که نفت و گاز در حال تمام شدن است. کشورهای دیگر مانند آمریکا و چین از آن بهره می‌برند و ما به عنوان امت اسلام با جمعیت 1.7 میلیاردی نیز باید از این فناوری استفاده کنیم.

در ادامه مصطفوی، رئیس پیشین سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: اگر رهبران و هادیان، اهداف اصلی خودشان را واقف باشند که همان عبادت است، تمام اختلافات حل می‌شود؛ به خاطر کمبود اطلاعات و آگاهی نسبت به معنویت و عقلانیت گروه‌هایی همانند تکفیری‌ها بروز و ظهور می‌کنند. ما بر این عقیده هستیم  که افراطی‌گری با فلسفه اسلام سازگار نیست.

مصطفوی پایان تصریح کرد: ارتباطات ایران و اندونزی برادرانه و عالمانه است. باید از ظرفیت‌هایی مانند قرآن و حج، برای وحدت امت اسلامی بهره ببریم. می‌توانیم روی این ظرفیت‌ها همکاری داشته باشیم مثلاً به بحث در فلسفه حج بپردازیم.