صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۴۲۸۷
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۷

خبرنگاران افتخاری/ فهیمه درستکار: نمایشگاه آثار خوشنویسی خدیجه فلاحی،آیه‌نگاری از 114 سوره قرآن با عنوان آیات روشن در گالری شماره یک فرهنگسرای بهمن برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در آئین افتتاحیه این نمایشگاه قرآنی که از ساعت 17 تا 19  چهارشنبه 17 اردیبهشت‌ماه در گالری شماره یک فرهنگسرای بهمن برگزار می‌شود؛ خدیجه فلاحی، هنرمند خوشنویس در کنار شماری از هنرمندان و اساتید برجسته خوشنویسی کشور حضورخواهد داشت. 

این نمایشگاه شامل 114 تابلو اثر خوشنویسی به خط ثلث و اندازه‌های مختلف قلم در قالب سوره‌های کامل و تک سوره‌های قرآنی است که با تذهیب‌های متنوع ترکیب شده است.

نمایشگاه آیات روشن که از 17 اردیبهشت‌ماه تا 8 خردادماه سال‌جاری در معرض بازدید عمومی قرار خواهد داشت؛  برگرفته از کتابی با همین عنوان و حاصل تلاش3 ساله خدیجه فلاحی از شاگردان عبدالصمد صمدی و مسعود فاضلی مقدم است که مقدمه این کتاب به قلم استاد بهاء‌الدین خرمشاهی و غلامحسین امیرخانی نوشته شده است.

علاقه‌مندان جهت بازدید از این نمایشگاه می‌توانند به نشانی میدان بهمن،  گالری شماره یک فرهنگسرای بهمن مراجعه کرده یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 5531218 تماس گرفته یا از سایت www.bahman.farhangsara.ir بازدید کنند.