صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۵۳۰۶
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۲

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: همایش مربیان قرآن، پنجشنبه، 18 اردیبهشت‌ماه در دارالقرآن شهرداری اسلامشهر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، همایش مربیان قرآن، پنجشنبه 18 اردیبهشت‌ماه ساعت 11 صبح همراه با تجلیل از مربیان برتر قرآن در دارالقرآن شهرداری اسلامشهر برگزار شد.
این مراسم با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید توسط حبیب‌الله پوراحمدی، ممتاز قرآن و با حضور مسئولان شهرستان اسلامشهر و تمامی مربیان قرآن برگزار شد.

در این همایش حجت‌الاسلام مرتضی صفری‌تبار، مسئول دارالقرآن شهرداری اسلامشهر دقایقی در باب مقام و منزلت مربی قرآن در روایات ائمه معصومین(ع) و بیان شاخصه‌های مربی قرآن با تأسی از بیانات مقام معظم رهبری بیان کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی اخیر خود در جمع مربیان، داشتن تدین، نشاط و روحیه انقلابی را از اولویت‌های بکارگیری مربیان دانسته است، بنابر این مربیان قرآن نیز باید این سه شاخصه را داشته باشند.

در ادامه این مراسم با حضور امام جمعه، شهردار و اعضای شورای شهر اسلامشهر، از کتاب «توحید عملی» با موضوع شرح خطبه اول نهج‌البلاغه، تألیف مرحوم حجت‌الاسلام حسین صفری‌تبار، امام جمعه سابق اسلامشهر، همچنین مسئول سابق دارالقرآن، رونمایی شد.

در ادامه این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد نوروزی، امام جمعه شهرستان اسلامشهر دقایقی به سخنرانی و تفسیر آیاتی از سوره مبارکه «بقره» پرداخت.

یادآور می‌شود، در پایان این این مراسم با اهدای لوح تقدیر از زحمات تمامی مربیان قرآن در بخش بانوان و آقایان دارالقرآن شهرداری اسلامشهر قدردانی شد.

خبرنگار: معصومه فتح‌الهی