به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، چهارمین همایش تکریم از حافظان قرآن کریم نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران عصر امروز 21 اردیبهشت ماه در سالن کوثر ستاد ناجا با حضور سردار اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و جمعی از فرماندهان این نیرو برگزار شد.
در بخشی از این مراسم اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در سخنانی با اشاره به اینکه قرآن کریم مهمترین میراث حضرت رسول(ص) برای بشریت تا به امروز است، گفت: پیامبر اکرم(ص) در فرازی از خطبه معروف غدیر به دو ثقل مهم اشاره میکند که در بین مردم به امانت میگذارند و بر جدایی ناپذیر بودن آن دو تأکید میکنند.
وی افزود: نگاه به قرآن کریم باید همراه با ولایت باشد؛ در حال حاضر برخی کشورها هستند که خود را مروج و حافظ قرآن میدانند اما چون ولایت را در کنار آن ندارند به عنوان کشورهای مروج تروریست معرفی شدهاند و با رفتار و حرکاتشان باعث صدمات زیادی به اسلام شدهاند.
فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: هر کسی به اندازه توان و استعدادی که دارد میتواند در این دنیا از امکاناتی که خداوند برای انسان قرار داده است استفاده کند اما برای طی طریق در مسیر الهی صلاحیت فرد به تنهایی کفایت نمیکند و نیاز به یک کشتیبان است تا در موقعیتهای حساس مانع از انحراف شود. اگر ولایت وجود نداشته باشد ممکن است در برخی از برداشتها دچار لغزش و انحراف شویم.
سردار احمدی مقدم با اشاره به جنگ سه گروه از مسلمانان با حضرت امیر(ع)، اظهار کرد: برداشت سه گروه از مسلمانان که با حضرت امیرالمؤمنین جنگیدند این بود که مدافع قرآن هستند در صورتی که بر اثر نداشتن ولایت به برداشت ناصحیحی رسیده بودند و همین برداشت باعث شد تا از دین خارج شوند.
وی با تأکید بر اینکه مقام انسان بعد از مرگ نیز میتواند به کمال دست یافته و ارتقاء یابد، گفت: کسی که کار خیری انجام داده و آثار آن همیشه ادامه دارد یک نمونه از این افراد است و بدون شک قاریان قرآن نیز در زمره این افراد هستند چرا که بر اساس احادیث و روایات در آن جهان ندا میآید که بخوان و بالا برو که همان معنای به کمال رسیدن در آخرت را میدهد.
فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در بخش دیگری از سخنان خود در همایش تکریم حافظان قرآن کریم ناجا به بحث در مورد سبک زندگی اسلامی و غربی و مقایسه این دو پرداخت و گفت: به اعتقاد برخی تفاوت این دو سبک تنها در ظواهر است در صورتی که اینگونه نیست و تفاوتهای این دو سبک زندگی بسیار فراتر از اینها است. در این دو سبک هدف از آفرینش متفاوت تعریف شده است.
سردار احمدی مقدم اظهار کرد: در نگاه غربی و سبک زندگی غربی، دنیا تنها راه رسیدن به لذائذ و شهوات معرفی شده است و این سبک زندگی به بشر میگوید از زندگی در این دنیا باید لذت برد در حالی که در نگاه دینی، دنیا معبری برای امتحان و آزمون است. یکی دیگر از تفاوتهای نگاه و سبک زندگی غربی با اسلامی این است که نگاه غربی تنها عقل را قبول دارد و اعتقادی به وحی ندارد در صورتی که عقل در برابر وحی مانند روشنایی یک چراغ در برابر نور آفتاب است.
وی با تأکید بر اینکه کلمات به کار رفته شده در ادعیه همان کلمات قرآن کریم است که توسط ائمه اطهار(ع) تشریح شدهاند، گفت: کسی که عمل صالح ندارد مانند فرد مردهای است که بر اساس فرمایشات ائمه(ع) و خداوند متعال هیچ حیاتی برای او چه در دنیا و چه در آخرت وجود ندارد. این فرد در دنیا و آخرت نابینا خواهد بود، البته مراد از نابینا، کوردلی است.
فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به ماههای رجب، شعبان و رمضان، یادآور شد: در این ماهها همه زمینهها برای کاشتن محصول و درو کردن آن در آخرت فراهم شده است و برای آن است که این ماهها را به بهار الهی تشبیه کردهاند، چرا که بهار برای کاشتن است.
سردار احمدی مقدم در بخش پایانی سخنان خود رشد 13 برابری فعالیتهای قرآنی در ناجا را برای این نیرو افتخار آمیز عنوان کرد و افزود: اگر نیروی انتظامی به قرآن میپردازد نتیجه آن را در مأموریتهای اجتماعی نیز میبیند و مادامی که ما در فعالیتهای قرآنی کوشا تر از پیش باشیم، در مأموریتهای اجتماعی نیز موفقتر خواهیم بود.