صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۶۹۶۴
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۸

خبرنگاران افتخاری/ محمدامین آقائی: مسابقه رادیویی «در خلوت انس» با حضور بیش از 800 نفر از معتکفان در مساجد مجری طرح اعتکاف شهرستان بروجن برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین مجید الهیان، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بروجن، 25 اردیبهشت‌ماه با بیان این مطلب گفت: با همکاری ستاد مرکزی اعتکاف استان چهارمحال و بختیاری این مسابقه رادیویی در 11 مسجد مجری طرح اعتکاف شهرستان بروجن اجرا و بیش از 800 نفر در آن شرکت کردند.

وی افزود: مسابقه در خلوت انس در قالب 10 سؤال از بیانات نماینده ولی فقیه در استان طرح شده بود که به‌صورت رادیویی در مساجد پخش سراسری شد که به 50 نفر از برگزیدگان این مسابقه کارت هدیه یک میلیون ریالی اعطا می‌شود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بروجن یادآور شد: حجت‌الاسلام والمسلمین نکونام نیز در این مراسم درباره محرمات، مستحبات، واجبات اعتکاف و اعمال ام داود به بیان سخنانی پرداخت.