صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۷۶۰۱
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹:۱۰
رئیسی:

گروه اجتماعی: رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور بیشترین میزان تعهدات و تحقق تعهدات خیران مدرسه ساز را مربوط به استان تهران دانست.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، مرتضی رئیسی٬ رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، امشب، ۲۷ اردیبهشت ماه، در مراسم شانزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان تهران که با حضور فانی، وزیر آموزش و پرورش و حافظی، رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در سالن همایش‌های صدا و سیما برگزار شد به ایراد سخنرانی پرداخت و اظهار کرد: این جشنواره‌ها از ۱۸ اردیبهشت ماه جاری در استان‌ها آغاز شده است و تا هشتم خرداد ماه سال جاری، نیز ادامه دارد.

وی با بیان اینکه اختتامیه شانزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز کشور هشتم خردادماه سال جاری، در لرستان برپا می‌شود گفت: هدف از برپایی این جشنواره تجلیل و تکریم خیران مدرسه ساز است. ما در صدد آن هستیم تا پیوندی عمیق بین خیران و وزرات آموزش و پرورش ایجاد کنیم.

عناوین مدرس خیرساز را تغییر ندهیم

رئیسی با بیان اینکه در گذشته بخش قابل توجهی از مشکلات در وزارت آموزش و پرورش توسط نیکوکاران مرتفع می‌شد اظهار کرد: باید بستر این کار خیر فراهم و از کارهایی که سبب رنجش خیران می‌شود، همچون تغییر عناوین مدارس خیرساز، خودداری کرد.

وی با بیان اینکه ۴۸۵ هزار کلاس درس پس از انقلاب اسلامی ایران ساخته شده است که ۹۷ مورد آن توسط خیران بوده است، بیان کرد: می‌توان گفت پس از انقلاب تا کنون خیران هر دو روز یک کلاس درس و به ازای هر ۱۲۰ دانش آموز، یک کلاس درس ساختند.

رئیسی به شرایط جدیدی که مجلس شورای اسلامی برای مشارکت خیران مدرسه ساز در ایجاد پروژه‌های نیمه کاره در نظر گرفته شده است اشاره و عنوان کرد: بیشترین میزان تعهدات و تحقق تعهدات خیران مدرسه ساز مربوط به استان تهران بوده است.

وجود 10 هزار مدرسه دو نوبته در کشور

وی با بیان اینکه هنوز ۱۰ هزار مدرسه دو نوبته در کشور وجود دارد اظهار کرد: هنوز مشکلات فراوانی در زمینه فضا و تجهیزات آموزش و مقاوم سازی مدارس وجود دارد و در این زمینه بهترین مبلغان برای تشویق به مشارکت‌های مردمی خود خیران هستند.