صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۸۳۰۴
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۷
رئیس مرکز پژوهش های مجلس:

خبرنگاران افتخاری/ نسرین خانی: رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی گفت: مسابقات بین‌المللی قرآن کریم بهترین محمل برای معرفی و شناخت انقلاب اسلامی و نظام در عرصه بین‌المللی است.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، کاظم جلالی، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که اساس گفتمان انقلاب اسلامی و گفتمان امام(ره) بر پایه دین مبین اسلام است، بیان کرد: اساس دین هم بر قرآن استوار است.



وی تصریح کرد: بنابراین هر چقدر در راستای ترویج فرهنگ قرآن کریم در سطح ملی و بین‌المللی تلاش کنیم، در حقیقت پایه‌های انقلاب اسلامی را تقویت کرده‌ایم.



جلالی با اشاره به اینکه برگزاری مسابقات قرآن حرکت سازنده فرهنگی مهمی به شمار می‌آید، بیان کرد: همه باید از برگزاری برنامه‌های قرآنی به‌ویژه برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن از سازمان اوقاف حمایت کنند.



وی به ضرورت تأمین اعتبارات و بودجه برای مجموعه‌هایی که فعالیت‌های قرآنی انجام می‌دهند اشاره کرد و افزود: علاوه بر کمک‌های مادی و معنوی باید حمایت‌های لازم از سازمان‌های فعال قرآنی و متولیان امر انجام شود.



جلالی با بیان اینکه دستگاه دیپلماسی کشور و مسئولان هم باید کمک‌های جدی در این راستا داشته باشند، گفت: اساس و پایه فرهنگ مفاهیم و معانی بلند قرآن کریم است و با کمک قرآن می‌توانیم فرهنگ دینی را که فرهنگ انقلاب اسلامی است ترویج دهیم. به همین دلیل مسابقات بین‌المللی از جمله برنامه‌هایی است که در معرفی و شناخت جمهوری اسلامی در عرصه بین‌المللی مهم است.



یادآور می‌شود، سی ویکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم از 5 تا 12 خردادماه سال جاری در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار می‌شود.