صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۸۵۵۴
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۳
هاشم‌زاده:

گروه فعالیت‌های قرآنی: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با تاکید بر اینکه توجه ویژه به منبع بزرگ قرآنی، ارتقای نظام سلامت کشور را در پی خواهد داشت، گفت: توجه جامعه علمی، متخصصان و دانشمندان به منشا عظیم قرآنی در اختیار مسلمین به طور قطع پیشرفت، سعادت و سلامت را در حوزه درمان به دنبال خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، دکتر مرتضی هاشم‌زاده، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد امروز، 29 اردیبهشت‌ در پنجمین همایش قرآن و سلامت، قرآن را سرشار از مفاهیم آموزنده و ارزشمند در راستای تعالی و پیشرفت انسان دانست و اظهارکرد: قرآن کتاب هدایت و سعادت بشریت است که متاسفانه جامعه امروزی نسبت به محتوا و دستورات آن بی‌توجه است.

وی با بیان اینکه متاسفانه در حوزه سلامت و درمان، آموزه‌های قرآنی هیچ‌گونه جایگاهی ندارد، تصریح‌کرد: متاسفانه عدم استفاده و توجه صحیح به آموزه‌های قرآنی مشکلات فراوانی را در تمامی حوزه‌ها به ویژه حوزه درمان و سلامت ایجاد کرده است که ضرورت برقراری ارتباط حوزه سلامت با قرآن یک امر ضروری محسوب می‌شود.

هاشم زاده با تاکید بر اینکه توجه ویژه به منبع بزرگ قرآنی، ارتقای نظام سلامت کشور را در پی خواهد داشت خاطرنشان کرد: توجه جامعه علمی، متخصصان و دانشمندان به منشا عظیم قرآنی در اختیار مسلمین به طور قطع پیشرفت، سعادت و سلامت را در حوزه درمان به دنبال خواهد داشت.

وی با تاکید بر لزوم راه اندازی کمیته‌های علمی در راستای بهره‌مندی و بهره‌برداری هر چه بهتر از این ظرفیت عظیم و گسترده خاطرنشان کرد: حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها به عنوان بازوان قدرتمند علمی و فرهنگی کشور باید در راستای بهره‌گیری از ظرفیت‌های عظیم قرآنی هم‌افزایی، همفکری، گفتمان سازی و در نهایت فرهنگ سازی صحیح داشته باشند.

طب سنتی از ظرفیت‌های مهجور مانده در جامعه اسلامی است

هاشم زاده طب سنتی را یکی از ظرفیت‌های مهجور مانده در جامعه اسلامی دانست و با تاکید بر اینکه این دانش برآمده از متن قرآن است تصریح کرد: متاسفانه در قبل از شکل گیری انقلاب اسلامی این دانش در مهجوریت و مظلویت کامل قرار گرفته بود و علوم نوین بر گرفته از دانش غرب در جامعه حاکم شده بود که با شکل گیری انقلاب این دانش در کشور دوباره احیا شد.

وی با بیان اینکه ساختار موجود نظام پزشکی در شان و جایگاه نظام اسلامی نیست، نامانوس بودن دانش پزشکی با آموزه‌های قرآنی را یکی از ضعف‌های ساختار بهداشتی و درمانی کشور دانست.

ساختار پزشکی کشور باید مکملی از طب سنتی و طب نوین باشد

هاشم زاده با اشاره به ورود علوم نوین در ساختار پزشکی کشور و مهجوریت طب سنتی در جامعه تصریح کرد: ساختار پزشکی کشور باید مکملی  از طب سنتی و طب نوین باشد اما این مهم تا کنون تحقق نیافته است.

وی طب سنتی را ریشه در اعتقادات و باورهای مردمی دانست و گفت: طب سنتی به دلیل کلی‌نگری، توجه به تمام زوایای وجودی انسان و در دسترس بودن همیشگی آن از توجه و جایگاه بسیار بالایی برخوردار است اما تلفیق آن با طب نوین در کشور ما به یک آرمان و رویا تبدیل شده است.

هاشم‌زاده با تاکید بر اینکه تلفیق طب سنتی با علوم نوین ارتقاء و توسعه ساختار پزشکی و درمانی کشور را در پی خواهد داشت، استان چهارمحال و بختیاری را در بهره‌مندی از این نعمت بزرگ محروم دانست و تصریح کرد: متاسفانه استان چهارمحال و بختیاری همانند دیگر حوزه‌ها در این زمینه نیز محروم و مظلوم واقع شده است و تا کنون هیچ گونه اقدام عملی در این راستا انجام نشده است.