صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۹۱۳۶
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۲
در دیدار رؤسای سازمان دارالقرآن و شبکه قرآن مطرح شد؛

گروه فعالیت‌های قرآنی: در دیدار رؤسای سازمان دارالقرآن الکریم و شبکه قرآن و معارف سیما از تولید مستندی درباره فعالیت‌های سازمان دارالقرآن خبر داده شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی سازمان دارالقرآن الکریم، نشست تعاملی و صمیمی مدیران شبکه قرآن و معارف سیما با رئیس سازمان دارالقرآن و معاونان این سازمان روز گذشته، 30 اردیبهشت‌ماه در محل سازمان دارالقرآن الکریم برگزار شد.

حسن گروسی، مدیر شبکه قرآن و معارف سیما نیز در ابتدای سخنان خود با تشکر از همکاری‌های گذشته کارشناسان سازمان دارالقرآن در تهیه برنامه‌های مختلف شبکه قرآن سیما، خواستار تعامل بیشتر در این زمینه شد.

مدیر شبکه قرآن و معارف سیما با اشاره به زحمات و اقدامات اثرگذار سازمان دارالقرآن الکریم در زمینه نظارت بر چاپ و نشر قرآن از تصمیم شبکه قرآن برای ساخت مستندی از اقدامات سازمان دارالقرآن الکریم در این زمینه خبرداد.
وی با اظهار تأسف از عدم هم‌افزایی فعالیت‌های برخی از نهادها و دستگاه‌های مجری فعالیت‌های قرآنی در کشور گفت: همکاری و تعامل میان دستگاه‌های قرآنی و شبکه قرآن، برکات مشهودی در جامعه خواهد داشت.

نتیجه تعامل سازمان دارالقرآن و شبکه قرآن؛ کشف استعداد‌ها
وی با اشاره به برنامه‌هایی تلویزیونی همچون اسراء، بیان جاودان، 1441 تا 1447 و فردوس، گفت: دستاورد بزرگ شبکه قرآن و دستگاه‌ها و نهادهای همکار در این برنامه‌ها ازجمله سازمان دارالقرآن الکریم، کشف استعداد‌های ناشناخته در کشور بوده است که به نوع خود موج فرهنگ‌سازی قرآنی در کشور را به دنبال داشته است.

مدیر شبکه قرآن و معارف سیما بهترین برنامه برای ایجاد تعامل میان شبکه قرآن سیما و سازمان دارالقرآن را برنامه کشوری 1448 دانست و افزود: این برنامه به دور از هرگونه شعارزدگی به دنبال تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب در موضوع توجه به حفظ و مفاهیم قرآن کریم است.
گروسی با بیان اینکه برنامه‌های 1441 تا 1447 تاکنون 9 میلیون نفر مخاطب داشته است عنوان کرد: ساخت چنین برنامه‌هایی با مشارکت فعال دیگر دستگاه‌های قرآنی کشور تحولات چشم‌گیری در زمینه جذب مشارکت‌های مردمی در عرصه فعالیت‌های قرآنی خواهد داشت.
وی افزود: اگر مردم نسبت به فعالیت‌های قرآنی در کشور آگاهی و اطلاعات لازم را داشته باشند، قطعاً مشارکت، همکاری و حمایت همه‌جانبه از این برنامه‌ها را خواهند داشت.

همچنین در این نشست، مهدی قره‌شیخلو، رئیس سازمان دارالقرآن در این نشست توسعه آموزش‌های قرآنی،‌ ساماندهی مشارکت‌های مردمی در حوزه قرآن کریم و نظارت بر چاپ و نشر قرآن را از جمله مأموریت‌هایی دانست که به عنوان اهم وظایف سازمان دارالقرآن الکریم دنبال می‌شود.
رئیس سازمان دارالقرآن به بیان گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در هر سه حوزه وظایف سازمان پرداخت و افزود: سازمان دارالقرآن الکریم، ‌به عنوان مهم‌ترین نهاد قرآنی کشور دارای 460 کارشناس قرآنی است. تاکنون در 200 پست آن جذب نیرو شده است و از این حیث دارای کارشناسی‌ترین بدنه اداری قرآنی است.
قره‌شیخلو در ادامه ضمن تشریح اهداف برنامه‌های سازمان دارالقرآن، خواستار تعامل هرچه بیشتر شبکه قرآن و معرف سیما با سازمان دارالقرآن شد و افزود: این تعامل و همکاری موجب هم‌افزایی و ارتقای جایگاه کمی و کیفی فعالیت‌های قرآنی در کشور خواهد شد.


وی مهم‌ترین ره‌آورد تعامل و همکاری میان شبکه قرآن و معارف سیما با سازمان دارالقرآن را آشنایی آحاد جامعه با قرآن و مشارکت و حمایت آنها از این برنامه‌ها دانست و گفت: مردم ما ارادتمند به قرآن و اهل بیت(ع) هستند و همان‌گونه که در ماه محرم صدها میلیارد تومان برای مجالس امام حسین‌(ع) هزینه می‌کنند، حاضرند در صورت وجود برنامه‌های اثرگذار، برای قرآن نیز هزینه کنند.