صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۹۷۷۰
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۹
سردار کارگر:

گروه سیاسی: رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه دفاع در خرمشهر سرنوشت جنگ را عوض کرد، گفت: این اتفاق به ارتش و سپاه فرصت داد تا توان خود را ارزیابی و با سازمان‌دهی مناسب، پیشروی دشمن به خاک کشور را سد کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) سردار سرتیپ بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس پیش از ظهر امروز، دوم خردادماه در سخنرانی پیش از خطبه‌های این هفته نماز جمعه با اشاره به فرارسیدن سالروز آزادسازی خرمشهر، یادآورد شد: 31 شهریورماه سال 59 بود که عراق با انبوهی از نیروهای خود خرمشهر را مورد تهاجم قرار داد اما از همان ابتدا با مقاومت نیروهای مختلف مواجه شد.
سردار کارگر با تاکید بر اینکه مقاومت خرمشهر را نباید دست کم گرفت، ادامه داد: این اتفاق به ارتش و سپاه فرصت داد تا توان خود را ارزیابی و با سازمان دهی مناسب، پیشروی دشمن به خاک کشور را سد کرده و مانع دستیابی رژیم بعث عراق به اهداف اصلی خود در سایر نقاط کشور شود.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه دفاع در خرمشهر سرنوشت جنگ را عوض کرد، افزود: ادامه پیشروی دشمن به نقاط دیگر کشور منوط به تامین خرمشهر بود ولی زمین گیر شدن دشمن در این شهر ضربه محکمی به استراتژی آن‌ها وارد کرد.
وی یادآور شد: پس از برکناری بنی صدر و همکاری ارتش و سپاه تحول چشم گیری به وجود آمد و شاهد پیروزی در عملیات ثامن‎الائمه و شکستن مصاحره خرمشهر و پس از آن نیز شاهد عملیات‌های طریق القدس و فتح المبین و به طبع آن آزادسازی هزاران کیلومتر دیگر از مناطق اشغال شده بودیم.
سردار کارگر اظهار کرد: پس از آن به دلیل آگاهی دشمن و حامیان او از تصمیم رزمندگان برای آزادسازی کامل خرمشهر، تمام توان خود را برای دفاع از خرمشهر معطوف کردند و علاوه بر تقویت خطوط پدافندی خود با ویران سازی ساختمان‌‌ها و استفاده از موانع طبیعی خرمشهر را به دژی نفوذ ناپذیر تبدیل کرده بود.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آزادسازی خرمشهر، هویزه، پادگان حمید، 530 کیلومتر از مناطق اشغالی، کشته و زخمی شدن بیش از 16 هزار نفر از نیروهای بعثی، اسارت بیش از 19 هزار نفر و نابودی 470 تانک و نفربر را بخشی از دستاوردهای آزادسازی خرمشهر دانست و افزود: این عملیات پیروزی خون بر شمشیر و غلبه حق بر باطل بود که برای تمامی ملت‌های آزاده می‌تواند الگو باشد.
وی ایمان، توکل، روحیه، انگیزه، طرح ریزی دقیق عملیات و غافلگیر شدن دشمن را از دلایل اصلی شکست حصر خرمشهر دانست و گفت: ابعاد سیاسی پیروزی نظامی ایران در عملیات بیت المقدس باعث افزایش اعتبار سیاسی کشور در چشمان ناظران بین‌الملل شد.