صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۱۶۸۸
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۴

گروه فضای مجازی: کریمی‌قدوسی گفت: برای ایجاد رونق بازار تولیدات داخلی باید نسبت درست و منطقی میان قیمت آثار داخلی و خارجی در بازار گیم ایجاد شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، حسن کریمی‌قدوسی، قائم مقام و عضو هیئت مدیره بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، اظهار کرد: اولویت‌بندی صدور مجوز بازی‌های خارجی و رتبه‌بندی ناشران بازی رایانه‌ای به منظور حمایت از تولید ملی و سرمایه ایرانی در دستور کار این بنیاد  قرار گرفته است.

وی افزود: کلیات برنامه یاد شده با در نظر گرفتن ویژگی‌های  مختلف از جمله حمایت از بازی‌های ایرانی در شورای سیاست‌گذاری این بنیاد تصویب شده و بررسی جزئیات آن را کارشناسان بنیاد بازی‌های رایانه‌ای عهده‌دارهستند.
این مقام مسئول در بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به برنامه‌های کلان این بنیاد اشاره کرد و گفت: تدوین ارائه بسته حمایتی در قالب برنامه‌ای پنج ساله با در نظر گرفتن نیازهای مختلف عرضه گیم در حوزه‌های مختلف همچون آموزش، پژوهش، تولید، توزیع، ارزشیابی و نظارت، تبلیغات و ... ، در دستور کار مدیریت جدید بنیاد قرار دارد.
کریمی‌قدوسی به ضرورت  انسجام‌بخشی و متعادل‌سازی در حوزه  تولید وعرضه گیم ایرانی اشاره کرد و گفت: برای ایجاد رونق بازار تولیدات داخلی باید نسبت درست و منطقی میان قیمت آثار داخلی و خارجی در بازار گیم ایجاد شود.
قائم مقام بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، رتبه‌بندی ناشران بازی را برای اولویت‌گذاری در صدور مجوز بازی خارجی و انسجام در عرضه و اعمال روند منطقی قیمت میان آثار داخلی و خارجی  ضروری خواند.         
به گفته وی، کمک به استانداردسازی تولید و شکل‌گیری صنعت گیم به همراه تجاری‌سازی گیم ایرانی ازطریق ایجاد چرخه منسجم توزیع، بازاریابی و تبلیغات در محور برنامه‌های بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای قرار دارد.
کریمی قدوسی، حرکت به سمت استانداردسازی تولیدات متنوع، کیفی و جذاب و در مقابل وجود اصناف تخصصی، پویا و فعال در حوزه‌های مختلف گیم را برای ایجاد صنعت بازی‌های رایانه‌ای کشور اساسی دانست و افزود: با داشتن تولید استاندارد می‌توان برای این حوزه چرخه اقتصادی تعریف و تجاری‌سازی گیم ایرانی را محقق ساخت.