صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۲۴۹۹
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۲

گروه جامعه: معاون هماهنگی امور بین‌الملل کمیته امداد از همکاری کمیته امداد با ۴۰ کشور جهان برای کاهش معضلات معیشتی و اجتماعی محرومان خبر داد.

محمد محمدی‌فرد، معاون هماهنگی امور بین‌الملل کمیته امداد در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: تمامی فعالیت‌های کمیته امداد بر گرفته از دستورات الهی و طبق آموزه‌های قرآن و احادیث و روایات مذهبی طراحی و اجرایی می‌شود.

وی افزود: توجه به نیازمندان و ضرورت رسیدگی به امور محرومان تحت پوشش کمیته امداد از فرایض مهم و اساسی دین مبین اسلام بوده و مهم نیست که این نیازمند درون کشور باشد یا خارج از کشور بلکه کمک به محرومان بدون هیچ مرزی باید انجام شود.

معاون هماهنگی امور بین‌الملل کمیته امداد تصریح کرد: برای اینکه بتوانیم به نیازمندان خدمات ویژه‌ای را ارائه دهیم با کشورهای مختلف تعاملات خوب حمایتی داریم و تلاش کرده‌ایم با همکاری سازمان‌های خیریه در عرصه بین‌المللی به امور بشردوستانه بدون توجه به ملیت، مذهب و نژاد، پرداخته و محرومان و نیازمندان را با ارائه خدمات حمایتی یاری رسانیم.

وی اشاره کرد: حفظ عزت و کرامت انسانی به خانواده‌های تحت حمایت از وظایفی است که نباید فراموش شود و برای این کار به توانمندسازی خانواده‌های آسیب‌پذیر و بدون سرپرست باید توجه‌ای ویژه‌ای داشت.

محمدی‌فرد گفت: کمیته امداد برای ارائه خدمات به محرومان در 7 کشور دفتر نمایندگی ایجاد کرده و با 40 کشور جهان نیز همکاری تنگانگ داشته و تلاش بر حذف فقر از جامعه نیازمندان دارد.

معاون هماهنگی امور بین الملل کمیته امداد در پایان خواستار گسترش تعاملات و همکاری‌های بیشتر میان کمیته امداد امام(ره) و موسسات و انجمن‌های خیرین مردمی شد و اظهار کرد: حضور همه‌جانبه خیرین و واقفین در امر حمایت از محرومان راهی برای کاهش مشکلات مستضعفین و نیازمندان بوده و خودکفایی و رشد اقتصادی را برای آنان در پی خواهد داشت.