صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۲۶۶۸
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۷

خبرنگاران افتخاری/ ریحانه اسدی زارچ: به مناسبت فرارسیدن اعیاد ماه شعبان به‌ویژه دهه مبارک مهدویت که از پنجم تا پانزدهم ماه شعبان همزمان با میلاد منجی عالم بشریت ادامه دارد، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ابرکوه شب‌های شعر و موسیقی خود را به‌صورت ویژه برگزار می‌کند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، شب‌های شعر و موسیقی به‌مناسبت اعیاد مبارک ماه شعبان هر چهارشنبه شب در سالن آمفی تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ابرکوه برگزار می‌شود.

این برنامه‌ها محلی است برای ارائه و اجرای تجربیات هنری در زمینه‌های مختلف که هر هنرمندی بسته به توانائیش می‌تواند خود را در آن بیابد.

از دیگر ویژگی‌های این برنامه سازگار یافتن آن با سایر برنامه‌های ملی و مذهبی است که باعث جذابیت بیشتر آن نیز می‌شود. برای مثال در اعیاد شعبانیه به‌ویژه دهه مهدویت این برنامه می‌تواند جایگاهی باشد جهت ارائه شعر و هنر با موضوع مهدویت همان‌طور که در اعیاد ماه رجب جایگاهی برای ابراز علاقه و ارادت به خاندان اهل‌ بیت(ع) بود.