صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۴۱۶۷
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۰

گروه جامعه: معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: در سال گذشته مبلغ ۱۲ میلیارد ریال بابت آزادی تعداد ۲۷۰ نفر زندانی غیر عمدی پرداخت شده است.

علی‌محمد ذوالفقاری، معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: کمک به محکومین نیازمند و جبران دیه افراد زندانی که به علت جرم غیر عمدی مانند دیه تصادفات در زندان بسر می‌برند از مواردی است که کمیته امداد به آن پرداخته و خیرین هم از این طرح به خوبی استقبال می‌کنند.

وی افزود: کمیته امداد به منظور آزادسازی محکومین جرائم غیر عمد و فاقد سابقه که به دلیل عدم توانایی پرداخت جرائم خود در بند هستند با پرداخت وام قرض‌الحسنه بستر آزادسازی آنان را مهیا می‌کند.

اهدای وام به زندانیان غیرعمدی

ذوالفقاری ابراز کرد: کمیته امداد تا سقف 100 میلیون ریال به زندانیان غیر عمدی وام پرداخت کرده و آزادشدگان را موظف خواهد کرد در طی 100 ماه وام خود را پس داده تا دیگر افراد هم بتوانند از این وام بهره‌مند شوند.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد اظهار کرد: در جشن گلریزان سال گذشته که با همیاری ستاد دیه کشور و با مشارکت خیران برگزار شد، تعداد 35 پرونده زندانیان غیر عمدی با پرداخت مبلغ 293 میلیون تومان بلاعوض از زندان آزاد و به کانون خانواده بازگشتند.

به گفته ذوالفقاری در 26 سال گذشته مبلغ 935 میلیارد ریال بابت جبران دیه و آزادی 29 هزار و 70 نفر زندانیان بدهکار از سوی کمیته امداد پرداخت شده است که از این مبلغ 50 میلیارد ریال آن به صورت بلاعوض بوده است.