صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۵۰۲۳
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۴

گروه جهاد و حماسه: مراسم تشییع پیکر شهید لطیف‌فر ساعت ۹ صبح امروز در بهشت‌ زهرای تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید، سردار محمد لطیف‌فر جانباز 70 درصد دفاع مقدس روز گذشته 17خرداد به همرزمان و برادر شهید خود پیوست.

مراسم تشییع پیکر شهید والامقام لطیف‌فر ساعت 9 امروز یکشنبه 18 خرداد در بهشت زهرا برگزار می‌شود. همچنین مراسم بزرگداشت این جانباز سفر کرده روز سه شنبه 20 خرداد ساعت 14 الی 15:30 در مسجد نور تهران برگزار می شود.

گفتنی است، سردار لطیف‌فر در سال 1358 به عضویت سپاه پاسداران کهکیلویه و بویراحمد درآمد و در عملیات حصر آبادان به عنوان فرمانده گروهان از ناحیه پای چپ مجروح شد.

وی با وجود محرومیت از یک پا عملاً از پای ننشست و شجاعت و دلاورمردی‌اش در تیپ 48 فتح زبانزد عام و خاص شد. این شهید والامقام در عملیت‌های طریق‌القدس، خیبر، بدر، کربلای 5،4،2،1، والفجر مقدماتی  والفجر 8 و10 شرکت کرد و در عملیات کربلای 5 نیز شیمیایی شد.

این جانباز سرافراز با تحمل همه جراحت‌ها و زخم‌های ناشی از جنگ سرانجام در تاریخ 17 خرداد به درجه رفیع شهادت نائل آمد و به دیدار برادر شهیدش‌ الله‌خواست پرگانی(لطیف‌فر) که در حماسه پدخندق در جزیره مجنون به درجه رفیع شهادت نائل آمده بود، پیوست.