صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۵۶۹۳
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۶

گروه اندیشه: رییس دانشگاه جامع پیام نور خراسان شمالی از برگزاری همایش بین‌المللی انجمن ترویج زبان فارسی در این دانشگاه خبر داد.

حجت‌الاسلام حمیدرضا طیبی‌نسب، رییس دانشگاه جامع پیام نور خراسان شمالی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، اظهار کرد: همایش بین‌المللی انجمن ترویج زبان فارسی پنجم، ششم و هفتم شهریور ماه سال جاری با حضور مسئولان و مهمانان داخلی و خارجی در این دانشگاه برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه مهلت ارسال مقاله به این همایش به اتمام رسیده است، عنوان کرد: تاکنون حدود یک هزار مقاله از داخل و خارج کشور به دبیرخانه این همایش ارسال شده است.
طیبی‌نسب ادامه داد: نقش زبان و ادب فارسی در وحدت ملی ایران، ادبیات انقلاب اسلامی و ادبیات پایداری، ادبیات تطبیقی و موضوعات میان‌رشته‌ای، تاثیرپذیری ادبیات فارسی از فرهنگ اسلامی، شیوه ترویج زبان و ادب فارسی، کتاب‌شناسی، نسخه‌شناسی و متن‌پژوهی از محورهای این همایش است.
وی افزود: ادبیات داستانی، ادبیات کودک نوجوان، شیوه آموزش مجازی در رشته زبان و ادبیات فارسی، استفاده از امکانات رایانه‌ای در فعالیت‌های ادبی، بررسی شیوه‌های بهینه و کاربردی در آموزش زبان و ادب فارسی نیز از دیگر محورهای این همایش محسوب می‌شود.
طیبی‌نسب خاطرنشان کرد: نتایج داوری آثار نیز 31 تیرماه سال جاری اعلام می‌شود.