صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۷۰۵۰
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۳
امام جمعه ارومیه:

گروه سیاسی: حجت‌الاسلام قرشی گفت: داشتن تقوای الهی و تقید به سیره و سبک زندگی اهل‌بیت و ائمه معصومین (ع) لازمه و شرط اصلی برای تداوم ارتباط منتظران واقعی با امام عصر (عج) است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام سید مهدی قرشی، امام جمعه ارومیه امروز، 23 خرداد در خطبه‌های نماز جمعه این شهر اظهار کرد: ارتباط با امام زمان (ع) مستلزم این است که فرد منتظر تقوای الهی داشته باشد و در زندگی به سبک و سیره عملی اهل‌بیت (ع) معتقد و پایبند باشد.

وی با اشاره به اینکه ارتباط منتظران با منجی موعود باید دو طرفه باشد، به تشریح برخی از وظایف منتظران واقعی اشاره کرد و افزود: ممارست در خواندن دعاها و مناجات های وارده از جمله دعای عهد و دعای ندبه، دادن روزانه صدقه به سلامتی امام زمان (عج) را از جمله این وظایف عنوان کرد.

وی در ادامه با تبریک روز سربازان گمنام امام زمان (عج) خاطرنشان کرد: تلاش گروه‌های اطلاعاتی در تأمین امنیت و نظم در کشور و به خصوص در مورد اقداماتشان برای ناکام گذاشتن گروه‌های انحرافی و منافقین که در جهت برهم زدن ثبات و امنیت کشور و نظام تلاش می‌کنند، در خور تحسین و قابل تأمل است.

مسئولان زمینه ازدواج آسان جوانان را فراهم کنند

حجت‌الاسلام قرشی، در ادامه به جایگاه و اهمیت گذشت و عفو در جامعه اسلامی اشاره کرد و افزود: اعیاد شعبانیه فرصت مناسبی برای نهادینه کردن فرهنگ ایثار، عفو و گذشت در جامعه است.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان غربی در ادامه با تبریک سالروز ولادت حضرت علی‌اکبر (ع) که به نام روز جوان نام‌گذاری شده و همین امر روشن می‌سازد که جوان جامعه دینی باید از سیره حضرت علی‌اکبر (ع) تبعیت و الگوبرداری کند، اضافه کرد: جوانی نعمت بزرگ الهی است که باید قدر فرصت‌های آن را جوانان بدانند.

وی در ادامه به رسالت مهم مسئولان در آماده کردن زمینه‌های ازدواج نسل جوان تاکید کرد و افزود: هرم سنی جمعیت کشورمان رو به پیری است و اگر زمینه‌های ازدواج و افزایش زادوولد نسل امروز مهیا نشود دشمن از این فرصت برای تسلط و نابودی به جوامع اسلامی استفاده می‌کند.

امام جمعه ارومیه در پایان با تاکید بر اینکه جوانی بهترین فرصت برای نزدیک شدن به خداوند است، افزود: در روایات آمده است هر گاه جوانی در برابر پروردگار خود سجده می‌کند خدا به فرشتگان خود مباهات می‌کند، دوران جوانی بهترین فرصت برای استغفار از گناهان است.