صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۷۷۴۳
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۴

گروه اجتماعی: استاد دانشگاه‌های ارومیه گفت: مساجد و کانون‌های فرهنگی ظرفیت بالایی برای غنی‌سازی اوقات فراغت دارند که بهره‌مندی درست از آن نیازمند اجرای طرح‌های تخصصی و کارشناسی شده است.

سعید لطف‌الله‌زاده، استاد علوم تربیتی دانشگاه‌های ارومیه در گفت‌وگو با خبرگزاری بیبن‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی‌، در رابطه با غنی‌سازی اوقات فراغت با استفاده از ارزش‌های مورد تأکید اسلام اظهار کرد: محیط‌های آموزشی و تربیتی به‌دلیل اینکه می‌توانند سیاست‌های کلانی را به جوانان منتقل کنند یکی از مهم‌ترین مکان‌ها برای پر‌کردن اوقات فراغت محسوب می‌شوند که عمدتاً جزء مراکز امن اجتماعی هستند.

وی با بیان اینکه اقدامات شایسته مسئولان لازمه استفاده بهینه از اوقات فراغت جوانان و نو‌جوانان با استفاده از آموزه‌های دینی است، گفت: دین اسلام دینی است که برای تمام جهات زندگی انسان برنامه دارد و این برنامه‌های برای سنین خاص متفاوت است.

لطف‌الله‌زاده با اشاره به اینکه فصل تابستان تنها زمان فراغت جوانان و نو‌جوانان نیست، گفت: بیشترین زمان فراغت جوانان و نو‌جوانان در فصل تابستان و در ایام تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها است ولی اوقات فراغت ‌بین سال و برنامه‌های درسی را نیز نباید نادیده گرفت و از آنان باید به‌صورت بهینه استفاده کرد.

این استاد دانشگاه ادامه داد: خانواده‌ به‌عنوان نخستین نهاد اجتماعی نقش اساسی و مؤثری در پر کردن اوقات فراغت فرزندان خود دارند و نقششان پر‌رنگ‌تر از سایر نهاد‌ها است.

وی ادامه داد: در عصر حاضر که به‌عنوان عصر ماشینی نیز تعریف می‌شود ماهواره‌ها و تهاجمات فرهنگی به بیشترین حد خود رسیده‌اند خانواده‌ها باید در اولیه‌ترین مکان‌های اجتماعی نیز در کنار فرزندان خود باشند تا آسیب‌های اجتماعی کمتری به آنان وارد شود چرا‌که بعضی از آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی از برخی مراکز غیر‌قابل نظارت و کنترل ناشی می‌شود.

لطف‌الله‌زاده با اشاره به ورزش‌های مورد تأکید اسلام گفت: اگر امکانات برای انجام این ورزش‌ها فراهم باشد و بتوانیم مراکزی را به‌وجود بیاوریم که جوانان بتوانند اوقات فراغت خود را با ورزش کردن و به‌صورت بهینه در آن جا پر کنند بیشتر جوانان را از معرض آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی حفظ کرده‌ایم.