صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۸۲۵۸
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۳
آیت‌الله‌العظمی مکارم شیرازی:

گروه حوزه‌های علمیه: مفسر قرآن و مرجع تقلید شیعیان گفت: اخلاق در ورزش‌های حرفه‌ای کمرنگ شده است، در حالی که ورزش باید مقدمه‌ای برای تعالی اخلاقی جامعه باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) آیت‌الله‌العظمی ناصر مکارم شیرازی 26 خرداد در دیدار ایزوهارا واتانابه، رئیس سبک کاراته جهانی که بعد از گرویدن به دین مبین اسلام و مذهب تشیع نام مبارک «محمد» را برای خود انتخاب کرده است، با بیان این‌که ما از دیدار شما خوشوقت هستیم، گفت: از این‌که شنیده‌ایم شما افتخار مذهب شیعه را پیدا کرده‌اید، بیشتر خوشحال شدیم. شما می‌توانید از نفوذی که دارید، برای پیشرفت مذهبی که اختیار کرده‌اید، ولو به صورت غیرمستقیم استفاده کنید.

‌این مرجع تقلید در ادامه با بیان این‌که ژاپن کشوری مهم و پرافتخار است، تصریح کرد: ما روابط بسیار خوبی با کشور شما داریم و برای ژاپنی‌‌ها بسیار احترام قائل هستیم، آنها را مردمی سخت‌کوش، شجاع و با تدبیر می‌دانیم.

آیت‌الله‌العظمی مکارم شیرازی ابراز داشت: ما معتقدیم روابط ما با شما باید روز به روز بیشتر و گسترده‌تر شود. ما هرگز ندیده‌ایم ژاپنی‌ها افکار و اندیشه‌های استعماری نسبت به کشورهای دیگر داشته باشند.

وی با بیان این‌که اعتماد به یکدیگر بزرگ‌ترین سرمایه است، تصریح کرد: البته دشمنان ما در سطح دنیا در رسانه‌های خود بر ضد ایران تبلیغات بسیاری انجام می‌دهند، اما وقتی مردم جهان به ایران بیایند و شرایط ما را ببینند، متوجه می‌شوند ایران غیر از آن کشوری است که در رسانه‌های جهان بیان و تشریح می‌شود و به همین دلیل معتقدم رفت و آمد ما و شما باید بیشتر از این باشد تا واقعیاتی که در جمهوری اسلامی ایران هست، روشن شود.

این مرجع تقلید در ادامه سخنان خود با تاکید بر این‌که اسلام دین صلح، محبت و برادری است، گفت: پیامبر اسلام می‌فرماید فرقی بین سیاه و سفید، نژادها و مناطق مختلف نیست؛ تعبیر دین اسلام این است که تمام انسان‌ها برادر یکدیگر هستند، یعنی اسلام قوی‌ترین رابطه عاطفی را برای کل بشریت می‌خواهد.

این مرجع تقلید در بخش پایانی سخنان خود تاکید کرد: ورزشکاران ما از قدیم الایام با اخلاق مانوس بودند و زورخانه‌ها خود یک مکتب اخلاقی بودند؛ متاسفانه اخلاق در ورزش‌های حرفه‌ای کمرنگ شده است، در حالی که ورزش باید مقدمه‌ای برای تعالی اخلاقی جامعه باشد.