صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۸۷۵۱
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۱
ناشر برگزیده کتاب کودک:

گروه ادب: ناشر برگزیده کتاب کودک با تأکید بر اینکه کتاب دینی ارزنده و مناسب در حوزه کودک و نوجوان تولید نمی‌شود، گفت: اگر ناشران ترغیب و تشویق شوند، قطعاً آثار ارزنده‌ای برای گروه سنی کودک و نوجوان تولید می‌شوند.

«دایرةالمعارف اسلام» (ویژه کودکان) عنوان اثری است که توسط انتشارات محراب قلم، ناشر برگزیده حوزه کودک و نوجوان، منتشر شده و مخاطبان بسیاری را در نمایشگاه کتاب تهران جذب کرد. این دایرة‌المعارف شامل 70 مدخل و 210 عکس برای گروه سنی کودک است و کودکان با خواندن این کتاب با کلیات اسلام اعم از مباحث عقیدتی و اخلاق آشنا می شوند.
عبدالعظیم فریدون، مدیر انتشارات محراب قلم، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به تولید دایرةالمعارف اسلام که به تازگی در بازار نشر ارائه شده است، گفت: این اثر توسط یک نویسنده به انتشارات ارائه شد و آن را برای دوباره‌نویسی به نویسنده جدید سپردیم.
وی با بیان اینکه ساختار جدیدی برای این اثر تعریف شد، افزود: حجت‌الاسلام والمسلمین غلامرضا حیدری ابهری که کتاب‌های زیادی تاکنون تألیف کرده است، این اثر را بازنویسی کرد و برای بهبود پیدا کردن متن ادبی آن، اثر را به دو نویسنده ادبی سپردیم.
فریدون اظهار کرد: پس از این اقدام از چند تصویرگر خواستیم تا تصویری مناسب برای این اثر ارائه کنند. بنابراین با تعویض چند تصویرگر به تصویر مناسب رسیدیم و گرافیک و نظارت آماری آن را نیز به صورت جداگانه انجام دادیم که این کار دو تا سه سال زمان برد.
وی با بیان اینکه متاسفانه بازار نشر کشورمان کتاب خوب دینی در حوزه کودک و نوجوان تولید نمی‌کند، افزود: برای اینکه بتوانیم مخاطبان کودک و نوجوان را به این حوزه جذب کنیم، باید کارهای مطلوب و مناسب تولید کنیم.
فریدون ناشران و وزارت ارشاد را دو بخش مهم عهده‌دار این مسئولیت برشمرد و گفت: اگر مدیریت فرهنگی از آثار خوبی که در این حوزه تولید می‌شود دفاع کند، باقی افراد این حوزه هم به نشر آثار فاخر در این حوزه اقدام می‌کنند.
وی دفاع و پشتیبانی از تولید آثار فاخر را یکی از اصول ارتقای سطح کیفی آثار دانست و افزود: تشویق یکی از اصول تعلیم و تربیت است و اگر این کار انجام شود، قطعاً آثار ارزنده‌ای در حوزه کتاب دینی کودک و نوجوان تولید می‌شوند.
فریدون با بیان اینکه برای دریافت و خرید بهترین محصول در هر عرصه‌ای، در میان آثار موجود به جست‌وجو می‌پردازیم، اظهار کرد: کتاب هم این گونه است و اگر متناسب با سن مخاطبان بوده و ویژگی‌های مورد نیاز مخاطب را داشته باشد، قطعاً مخاطبان بسیاری را جذب می‌کند.