صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۹۹۷۶
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۴

گروه سیاسی: امام جمعه پیرانشهر گفت: اقدامات گروه‌های تندوری تکفیری که به نام اسلام و دین انجام می‌شود مخالف و مغایر با ارزش‌های بشری است و باید با آن مقابله جدی شود.

ماموستا مصطفی محمودی، امام جمعه پیرانشهر در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: گروه تکفیری و تندوری داعش گروهی تروریستی و خطرناک است و بر همه مسلمانان لازم است که علیه اقدامات این گروه به پا خیزند و اجازه ندهند تکفیری‌ها به جنایات خود در کشورهای اسلامی ادامه دهند.

وی ادام داد: تجاوز بر جان و مال مردم بی‌گناه، قتل‌عام و کشت و کشتار فجیحانه زنان، مردان و حتی کودکان را از جمله اقدامات گروه تروریستی داعش در تجاوز به خاک عراق برشمرد و افزود: تکفیری‌ها با حمایت کشورهای استکباری درصدد منحرف کردن مبانی اسلام هستند.

وی با بیان اینکه جنایات گروه‌های تکفیری از جمله داعش ابتدا در سوریه و هم‌اکنون نیز در عراق ریشه در توطئه‌های سلطه‌طلبانه آمریکا و ایادی مزدور آن دارد، اضافه کرد: در کشور عراق نیز اقدامات حکومتی و مردمی خوبی برای مقابله با جنایت‌های تروریست‌ها صورت گرفته است.

وی با اشاره به فتاوی آیت‌الله سیستانی‌ اظهار کرد: بسیج عمومی مردم برای مبارزه با گروه داعش در پی فتوای حکم جها‌د آیت‌الله سیستانی بیانگر اهمیت وجودی مرجع تقلید در مکتب اسلام دارد و همین امر نیز باعث شد گروه‌های تکفیری از مواضع خود عقب‌نشینی کنند.

امام جمعه پیرانشهر در پایان یادآور شد: آمریکا سعی دارد با مأمور کردن کشورهایی همچون عربستان و قطر در حمایت از گروه‌های تکفیری و تروریستی دوباره حاکمیت کشور عراف را به نابودی بکشاند و از این طریق بر کشورهای همسایه عراق تسلط پیدا کند.