صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۹۹۸۵
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۹

گروه فعالیت‌های قرآنی: طی حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه شورای معارف سیما، نمایندگان بر آمادگی مجلس برای حمایت از برنامه‌های قرآنی و معارفی سیما تأکید کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی شبکه قرآن و معارف سیما، برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که از اعضای کمیسیون فرهنگی و فراکسیون‌های روحانیون و قرآن و عترت مجلس بودند در جلسه شورای معارف سیما حضور یافتند.

براساس این گزارش، حجج اسلام والمسلمین سالک، رئیس کمیسیون فرهنگی، سبحانی‌نیا، عضو هیئت رئیسه مجلس، آقاتهرانی و طاهری، نائب رئیس اول و سخنگوی کمیسیون فرهنگی و لاله افتخاری، رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی از جمله نمایندگانی بودند که در جلسه شورای معارف سیما حاضر شدند.
در این جلسه که قائم‌مقام رئیس رسانه ملی، مدیر شبکه قرآن و معارف و مدیران گروه‌های معارفی شبکه‌های سیما نیز حضور داشتند، حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌مقدم گفت: استراتژی صدا و سیما تاکید بر آموزه‌های دینی است و مأموریتش اهتمام به معارف دینی و اهل بیت(ع) است. در حال حاضر به طور مشخص حداقل  بیش از 30 درصد از برنامه‌های تلویزیونی در شبکه‌های مختلف به موضوعات معارفی اختصاص دارد که توسط گروه‌های معارف شبکه‌ها تولید می‌شود.
قائم مقام رئیس رسانه ملی بر توجه رسانه ملی بر گسترش فرهنگ حجاب و عفاف تأکید کرد و گفت: رویکردها و جهت‌گیری‌های رسانه ملی در راستای اهداف و آموزه‌های قرآنی است.
همچنین، حسن گروسی دبیر شورای معارف سیما و مدیر شبکه قرآن در این جلسه به تشریح اقدامات و تبیین رویکردهای جدید برنامه‌های معارفی و شبکه قرآن سیما پرداخت.
مدیر شبکه قرآن و معارف سیما، ترویج فرهنگ جمع‌خوانی قرآن،  توجه به جنبه‌های کاربردی و رفتاری قرآن و تبیین آن برای مخاطب، افزایش جذابیت و غنای کیفی و محتوایی برنامه‌ها، پاسخگویی به شبهات و پرسش‌های دینی مخاطبان و آموزش قرآن و معارف اسلامی، احیای مناسک مذهبی، بهره‌گیری از ظرفیت‌های مناسبتی، بسترسازی انس مردم با قرآن کریم را از جمله اولویت‌های برنامه‌سازی معارفی سیما برشمرد.
گروسی با اشاره به نامگذاری سال 93 از سوی معاونت سیما به عنوان سال «قرآن و معارف» از ورود جدی شبکه قرآن و معارف به ساخت مجموعه‌های نمایشی خبر داد و گفت: این شبکه برای نخستین‌بار در سال 93 ساخت چهار مجموعه تلویزیونی را در دستور کار خود داده است.
بنابراین گزارش، در ادامه این جلسه، نمایندگان حاضر در جلسه نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص عملکرد معارفی شبکه‌های سیما مطرح کردند.
همچنین، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد سالک، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در این جلسه بر آمادگی مجلس شورای اسلامی، کمیسیون فرهنگی و فراکسیون‌های روحانیت و قرآن و عترت برای  گسترش فرهنگ قرآن و معارف در سطح جامعه تاکید کرد.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به اینکه در بودجه سال 93 اعتبارات مربوط نسبت به سال گذشته به میزان 20 درصد کاهش داشته است، تشکیل کمیته مشترکی را برای تأمین بودجه لازم برای برنامه‌های قرآنی و معارفی سیما و جان‌مایی آن در برنامه پنج‌ساله ششم ضروری دانست.
حجت‌الاسلام سالک با تاکید بر اهمیت گسترش فرهنگ قرآنی و فهم و عمل به آن گفت: از رسانه ملی برای اعتلای فهم و عمل به قرآن باید استفاده ویژه کرد. در برنامه‌های معارفی سیما باید دشمنان قرآن معرفی و چگونگی دشمنی کردن آنها تشریح شود.
همچنین، لاله افتخاری، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در این جلسه از برنامه‌های قرآنی و معارفی صدا و سیما و شبکه قرآن قدردانی کرد و گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی می‌توانند پشتوانه خوبی برای برنامه‌های معارفی و قرآنی سیما باشند.