صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۰۰۶۵
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۷
احمد ابوالقاسمی در گفت‌وگو با ایکنا؛

گروه بین‌الملل: احمد عیسی المعصراوی، شیخ القرای مصر و یکی از داوران مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی بعد از تلاوت نماینده ایران، قرائت قاری ایرانی را بسیار عالی ارزیابی کرد.

احمد ابوالقاسمی، استاد راهنمای قاری اعزامی جمهوری اسلامی ایران به پنجاه و ششمین دوره مسابقات بین‌المللی حفظ و قرائت قرآن کریم مالزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) گفت: «حامد ولی‌زاده خلخالی»، نماینده جمهوری اسلامی ایران در این دوره از مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی، سه‌شنبه شب (27 خرداد) به روی صحنه رفت و تلاوت بسیار خوبی را ارائه کرد.

ابوالقاسمی که خود نیز در مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی در سال 1993 شرکت کرده و توانسته مقام نخست این مسابقات را از آن خود کند، گفت: در صحبتی که با المعصراوی داور مشهور مصری داشتم، به من اعلام کرد که قرائت قاری ایرانی صد در صد قابل قبول بود.

ابوالقاسمی ادامه داد: هرچند که هنوز عده زیادی از شرکت‌کنندگان، تلاوت خود را ارائه نکرده‌اند، اما می‌توان گفت که ولی‌زاده جزو بهترین‌های این دوره از مسابقات است و اگر سیاسی برخورد نشود، به‌راحتی می‌تواند در این دوره از مسابقات مقام کسب کند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

استاد راهنمای قاری اعزامی جمهوری اسلامی ایران به پنجاه و ششمین دوره مسابقات بین‌المللی حفظ و قرائت قرآن کریم مالزی در ادامه افزود: مالزی، اندونزی، فیلیپین، تایلند، الجزایر و شاید کشور مصر که امسال قاری خوبی به این مسابقات اعزام کرده‌اند، رقبای احتمالی ایران هستند اما باید دید که این قاریان در شب‌های آینده چگونه تلاوتی را ارائه خواهند کرد.

وی در توضیح سطح مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی عنوان کرد: این دوره از مسابقات نسبت به دوره‌های قبل هیچ پیشرفتی نداشته و از 23 سال پیش که من به عنوان نماینده ایران در آن حضور پیدا کردم تا الان هیچ تغییری نکرده است؛ محل برگزاری، شرکت‌کنندگان و روال برنامه همان است و می‌توان گفت که سطح این مسابقات به‌تدریج در حال نزول است.

ابوالقاسمی با اشاره به داوران این دوره از مسابقات قرآن مالزی، گفت: در این دوره، چهار داور از مالزی، دو داور از مصر و داورانی از کشورهای مراکش، اردن، برونئی، عربستان، لبنان، قطر، اندونزی و تایلند به ارزیابی عملکرد شرکت‌کنندگان می‌پردازند و در خصوص چگونگی داوری باید نتیجه را دید.

استاد اعزامی جمهوری اسلامی ایران به مسابقات مالزی در ادامه در مورد روند برگزاری مسابقات مالزی توضیح داد: در این مسابقات هر قاری فقط یک بار فرصت دارد که تلاوت کند و در روز اختتامیه این مسابقات برگزیدگان از سوی هیئت داوران معرفی می‌شوند.

وی در پایان گفت: برگزیدگان این رقابت‌ها در روز 31 خرداد در مراسم اختتامیه از سوی هیئت داوران معرفی و با اهدای جوایزی از آنان قدردانی می‌شود.