صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۰۱۹۱
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۷
سردار سلامی:

گروه جهاد و حماسه: رئیس کمیته تدوین تاریخ شفاهی لشکر ۱۰ سیدالشهدا(ع) با بیان اینکه این تاریخ شفاهی مرجعی برای پژوهشگران خواهد بود، گفت: تدوین این تاریخ نیازمند بیش از دو سال زمان است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، سردار امیرسلامی، رئیس کمیته تدوین تاریخ شفاهی لشکر 10 سیدالشهدا(ع) در نشست هم اندیشی فرماندهان این لشکر که شب گذشته 28 خردادماه در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، به تشریح روند تدوین این تاریخ شفاهی پرداخت.
وی با اشاره به اینکه کار تدوین تاریخ شفاهی از سال 71 آغاز شده است، گفت: تدوین تاریخ شفاهی و حماسه رزم لشکر 10 سیدالشهدا(ع) سرانجام در سال 77 وارد فاز جدید شد و در این راستا با جدیت تمام ادامه پیدا کرد و در مجموع 30 عنوان کتاب تهیه شد. سعی بر این است این کار در نهایت به سرانجام رسیده و در یک جلد منتشر شود.
سردار سلامی افزود: در این کتاب تمامی اطلاعات درباره لشکر   10سیدالشهدا(ع)، عملیات ها، رزمندگان، فرماندهان، اسناد نظامی، دستورالعمل ها و ابلاغیه موجود خواهد بود که هر سؤالی که مخاطبان داشته باشند را پاسخ گو خواهد بود.
وی با تأکید بر اینکه این تاریخ شفاهی مرجعی برای تمامی پژوهشگران خواهد بود، اظهار کرد: تمامی مکتوبات در دوران دفاع مقدس، اسامی شهدا، جانبازان و رزمندگان، پاسداران و سربازان آن دوران در این کتاب خواهد آمد.
رئیس کمیته تدوین تاریخ شفاهی لشکر 10 سیدالشهدا(ع) یادآور شد: تمامی عملیات ها از دید فرماندهان و جانشینان لشکر، تیپ و گردان مورد بررسی قرار خواهد گرفت و به همین منظور 15 کارگروه تشکیل شده است که به پیگیری امور می پردازند.
وی با بیان اینکه تمامی کارگروه ها باید فعال باشند، تصریح کرد: تمامی این کارگروه ها باید به طور منظم تشکیل جلسه دهند؛ این کارگروه ها از ستاد فرماندهی، نیروی انسانی، اطلاعات عملیات، پشتیبانی، فاوا، بهداری، تخریب، فرهنگی، آموزشی، پشتیبانی آتش، عقیدتی، حفاظتی، آبی- خاکی و پشتیبانی جنگ شکل گرفته است.
سردار سلامی با تأکید بر نقش سپاه های استانی در تدوین تاریخ شفاهی لشکر10سیدالشهدا(ع) اظهار کرد: تدوین این تاریخ شفاهی دو تا دو سال و نیم زمان خواهد برد چراکه کار نوشتن سختتر از کار جنگیدن است.
وی یاداور شد: تدوین تاریخ شفاهی این لشکر به عنوان یادگاری نزد همه ایرانیان خواهند ماند در عین حال ما نیز با نوشتن این حماسه رزم گوشه ای از دین خود به همرزمان شهیدمان ادا کرده و می توانیم ارزش های ایثار و شهادت را به نسل های آینده منتقل کنیم.