صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۰۳۳۰
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۹
امام جمعه مهاباد تأکید کرد:

گروه سیاسی: سهرابی با انتقاد از کم‌توجهی جامعه به برخی از مسائل اجتماعی به‌ویژه در حوزه جوانان گفت: جامعه روحانیت باید درباره مسائل اجتماعی احساس مسئولیت بیشتری داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، ماموستا عبدالقادر سهرابی، امام جمعه مهاباد امروز، 30 خرداد در خطبه‌های عبادی و سیاسی نماز جمعه این هفته با انتقاد از کم توجهی نسل جوان به برخی از مسائل اجتماعی  و رعایت باید و نبایدهای دینی بر ضرورت نظارت خانواده‌ها بر امور جوانان و نوجوانان تاکید کرد.

سهرابی خاطرنشان کرد: امروز جوانان ما به دنبال استحاله فرهنگی که از سوی رسانه‌های غربی بر افکار آنان ایجاد شده است از برنامه و چشم‌انداز مشخصی برای زندگی و آینده خود برخوردار نیستند.

وی با اشاره به لزوم وجود نظارت‌های جدی در دانشگاه‌ها و مدارس، گفت: باید جوان امروز را با راه اصلی سعادت که همان راه پیروی و تبعیت از سیره نبوی و سیره قرآن است، آشنا کنیم.

سهرابی اضافه کرد: امروز جامعه روحانیت به جای پرداختن به مسائل مبتلا به جوانان به اموری می‌پردازند که اصلاً ضرورتی ندارد و دردی از درد جامعه را درمان نمی‌کند.

امام جمعه مهاباد با تاکید بر این مطلب که روحانیان در کنار خانواده‌ها باید بیشتر در مورد مسائل جوانان احساس مسئولیت کنند، گفت: مسئولان در راستای حفظ و بنیان خانواده باید موانع و مشکلات ازدواج جوانان را بر طرف کنند.