صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۰۶۲۳
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۶
گرجی:

گروه سیاسی: رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: از بین بردن شخصیت‌های اثر‌گذار نظام از برنامه‌های دشمن برای سرکوب انقلاب اسلامی ایران است اما همواره با بصیرت رهبری و مردم خنثی شده است.

علی گرجی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری در گفت‎وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب به‌ویژه شهدای هفتم تیر‌ماه، به تشریح علل و عوامل شکل‌گیری واقعه هفتم تیر ‌پرداخت.

وی از بین بردن شخصیت‌های اثر‌گذار نظام را یکی از برنامه‌های دشمن برای سرکوب انقلاب اسلامی ایران دانست و اظهار کرد: ایجاد جو روانی و شکاف در نظام به‌واسطه از بین بردن شخصیت‌های فعال انقلاب اگر‌چه نقشه شوم و ضایعه‌ای ناگوار برای امام و امت بود اما با هوشیاری و مقاومت ملت نقش بر آب شد.

گرجی با اشاره به هجمه شدید دشمنان علیه روحانیت و فعالان انقلاب، بدبین کردن مردم نسبت به شخصیت‌ها را یکی از اهداف مهم دشمن برای از بین بردن انقلاب دانست.

وی دروغ‌پردازی‌، شایعه‌افکنی و برچسب زدن به مسئولان نظام، ایجاد اختلاف بین امت و نظام، کهنه نشان دادن اعتقادات نظام، واپسگرا خواندن روحانیت، بدنام کردن نظام، معرفی ابرقدرت‌ها به‌عنوان مدافعان مردم و تخریب اذهان عمومی به‌ویژه جوانان علیه روحانیت و مرجعیت شیعه را از اقدامات خرابکارانه علیه انقلاب برشمرد.

به گفته گرجی حق‌گویی، کم‌گویی و گزیده‌گویی، به دور بودن از حواشی، پرهیز از مجادله و اختلاف‌افکنی، احاطه کامل بر مسائل و تحولات، مغز متفکر و عالمی وارسته و درایت و بینش بالا در اداره مجلس خبرگان و تدوین قانون اساسی از ویژگی‌های بارز شهید بهشتی محسوب می‌شود.

وی به تشریح نقاط مشرک بین واقعه هفتم تیر سال 1360 با فتنه 88 پرداخت و اظهار کرد: خودخواهی و هوا‌خواهی، دنیا‌طلبی و ریاست‌طلبی وجه اشتراک این دو حادثه عظیم در تاریخ انقلاب اسلامی ایران است.