صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۰۸۵۴
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۹
سیدحسن حسینی عنوان کرد:

گروه اندیشه: معاون بنیاد ملی نخبگان در مراسم بزرگداشت آیت الله سیدحسن سعادت مصطفوی گفت: «إِنَّمَا یَخْشَى اللَّهَ مِنْ عِبَادِهِ الْعُلَمَاء» را ما در وجود ایشان به رغم توانایی های علمی و قدرت آموزشی بالایی که در زمینه فلسفه اسلامی و حکمت داشته اند، می بینیم.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)، سیدحسن حسینی، معاون بنیاد ملی نخبگان، در مراسم بزرگداشت آیت الله سیدحسن سعادت مصطفوی که عصر امروز شنبه، 31 خردادماه در محل بنیاد ملی نخبگان برگزار شد به بیان نکاتی در باب شخصیت و جایگاه علمی آیت الله سعادت مصطفوی پرداخت.
بنا بر این گزارش، حسینی با اشاره به سیطره کمیت در نظام ارزشیابی علمی و سنجش علم در کشور اقدام انجمن آثار و مفاخر فرهنگی در تجلیل از آیت الله مصطفوی به دور از هیاهوهای به ظاهر علمی را اقدامی مثبت ارزیابی کرد.
این مدرس دانشگاه با اشاره به نوع بحث و درس آیت الله مصطفوی، ایشان را مصداق خوبی برای باور به این مطلب دانست که «العلماء ورثة الانبیاء؛ عالمان وارثان انبیاء هستند» و گفت: ما باور داریم که این ها حقیقت دارد و تقریبا همه شاگردان ایشان شاگرد یک ترم و دو ترم نیستند و این نشان می دهد که بحث تعلیم و تربیت و تقدم تزکیه بر تعلیم در وجود ایشان نسبت به شاگردان شان و دانشجویان شان به صورت مستمر وجود داشته است.
حسینی آیت الله مصطفوی را از این جهت وارث خوبی برای سنت تعلیم و تربیتی که از اهداف انبیاء است، دانست و افزود: ما «إِنَّمَا یَخْشَى اللَّهَ مِنْ عِبَادِهِ الْعُلَمَاء؛ از بندگان خدا تنها دانایانند که از او مى ‏ترسند»(فاطر/28) را ما در وجود ایشان به رغم توانایی های علمی و قدرت آموزشی بالایی که در زمینه فلسفه اسلامی و حکمت داشته اند در وجود ایشان می بینیم و از این جهت مؤیدی است بر این مطلب که در نظام علمی، دانش تنها، کافی نیست و اگر علم منجر به این ویژگی ها برای جامعه اسلامی مسیر اشتباهی را رهنمون می کند.
وی با اشاره به این مطلب که در تعابیر علمی گاه گفته شده است که علم است که به سراغ برخی می رود و نه آن ها به سمت علم، گفت: در این صورت علم در قالب ها کنترل نمی شود و به صورت بسیار وسیع اصرافیان و شاگردان را فرامی گیرد و ما این صفات یک عالم اسلامی را در وجود آیت الله مصطفوی در این سال ها می بینیم.
وی همچنین با اشاره به اعطا شدن جایزه علامه طباطبایی به آیت الله سعادت مصطفوی در دوره های گذشته آن، ایشان از مصادیق بارز افرادی دانست که این جایزه به آن ها می بایست اعطا شود و دلیل آن را صرف کردن عمر خود در راه تدریس متون فلسفه اسلامی و تفکر عقلانی ایشان و محوریت این تفکر عقلانی در سایر علوم دانست.