صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۰۸۸۱
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۸
خرسندی تأکید کرد:

گروه جامعه: مسئول ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرداری تهران مبارزه با روزه‌خواری در ملأ عام را نیازمند بکارگیری توأمان راهکارهای سلبی و ایجابی دانست و گفت: هیچ یک از این راهکارها بدون دیگری اثرگذار نیستند.

مصطفی خرسندی، مسئول ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرداری تهران در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به راهکارهایی که باید در زمینه مبارزه با روزه خواری علنی، بکار گرفته شود تا قبح این گناه در سطح جامعه از بین نرود اشاره و عنوان کرد: برخی امور باید اقدام و برخی باید اعلام شود.

وی با بیان اینکه مبارزه با روزه خواری علنی نیازمند بکارگیری توأمان راهکارهای سلبی و ایجابی است، عنوان کرد: فعالیت‌های فرهنگی راهکارهای ایجابی هستند که می‌توانند برای ترویج فرهنگ روزه داری و جایگاه و ارزش روزه در تعالیم دینی و اهمیت آن برای سلامتی بکار گرفته شوند.

وی ادامه داد: ارائه این خدمات فرهنگی و آموزشی نیز باید از نهاد خانواده آغاز شود تا پدر و مادر به عنوان الگوهای رفتاری کودکان عملکرد صحیح را انتخاب کنند.

خرسندی در مرحله دوم شهرداری تهران را در زمینه ترویج فرهنگ روزه داری مسئول خواند و گفت: این نهاد می‌تواند با فضاسازی شهری زیبایی روزه‌داری و حالات معنوی آن را برای شهروندان مجسم کند.

ولی رسانه ملی و شرکت مخابرات را نیز از دیگر ارگان‌های تاثیرگذار خواند و گفت: پیامک تلفنی می‌تواند راه ارتباطی خوبی برای انتقال مفاهیم دینی به شهروندان باشد. به ویژه برنامه‌های اینترنتی که امروزه مورد استقبال و استفاده جوانان در گوشی‌های تلفن همراه قرار می‌گیرد می‌تواند زمینه خوبی برای انتقال معنا باشد.

استفاده مردم متدین از ظرفیت فضای مجازی برای امر به معروف

وی امر به معروف و نهی از منکر را نیازمند مشارکت مردمی دانست و گفت: مردم متدین نیز می‌توانند با حضور در این فضاهای مجازی به نشر آموزه‌های دین و بیان فواید روزه داری بپردازند. فضای مجازی ظرفیت خوبی برای امر به معروف به صورت غیرمستقیم دارد.

وی با بیان اینکه تمام فعالیت‌های فرهنگی اشاره شده لازم است اما کافی نیست، گفت: نمی‌توان گفت باید قانون و فعالیت‌های سلبی را نادیده گرفت و صرفا راهکارهای ایجابی را در دستور کار قرار داد، بلکه این دو باید به صورت توأمان بکار گرفته شوند.