صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۱۰۹۳
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۱

گروه اجتماعی: مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران اظهار کرد: برای ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه باید مؤسسات و سازمان‌های مردم نهاد ایثارگری در کشور راه‌اندازی شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، غلامرضا یاوند‌عباسی، مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران کشور امروز، اول تیر‌ در همایش مشاوران امور ایثارگران فرمانداری‌های آذربایجان غربی که در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر 65 هزار فرزند شهید و ایثارگر جویای کار در کشور وجود دارد و با توجه به محدودیت‌های استخدام‌های دولتی باید عرصه اشتغال این جوانان را به‌سمت کارآفرینی و ایجاد اشتغال‌های پایدار در حوزه صنعت سوق دهیم و از این طریق باعث رونق اشتغال در کشور شویم.

وی ادامه داد: مهم‌ترین اصلی که باید در حوزه امور ایثارگران مد‌نظر قرار گیرد توجه به سیاست‌های کلی نظام در رابطه با ایثارگران است که مقام معظم رهبری در سال 89 این سیاست‌ها را در 21 بند در جهت ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار و همچنین ساماندهی امور ایثارگران مورد اشاره قرار داده‌اند.

وی با اشاره به بند 7 سیاست‌های کلی نظام در امور ایثارگران که بر اولویت قرار دادن ایثارگران در سیاست‌گذاری برنامه‌ها، قوانین، آئین‌نامه‌های کشوری و نیز در تخصیص و توزیع امکانات و حمایت‌های دولتی به تناسب ایثار و جهاد در راه نظام و آرمان‌های انقلاب، تأکید دارد، اضافه کرد: باید سایه سیاست‌های کلی در تمام قوانین و عملکردها وجود داشته باشد.

یاوند‌عباسی‌ با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های موجود در حوزه ایثارگران، با اشاره به اینکه مسئولان در احیا و ساماندهی امور ایثارگران کوتاهی کردند، اظهار کرد: اگر کسی در کارش کوتاهی کند در واقع کفران نعمت کرده است و باید پاسخ‌گو باشد.
وی با بیان اینکه ایثارگران به‌خاطر عملکرد مسئولان مظلوم واقع‌ شده‌اند، به برخی از اظهارنظرها در مورد تخصیص سهمیه‌های دانشگاهی به ایثارگران انتقاد کرد و افزود: در اوج تخصیص سهمیه ورود به دانشگاه این سهمیه برای ایثارگران 7 درصد بوده است والان چند سالی است که تنها یک درصد سهمیه اعمال می‌شود.

این مقام مسئول در ادامه بر ضرورت راه‌اندازی سازمان‌های مردم نهاد ایثارگران در کشور با حضور فرزندان خود ایثارگران اشاره کرد و گفت: امروز یکی از دغدغه‌های جدی ما رزمندگان هستند، رزمندگان جامعه هدف بنیاد امور ایثارگران نیستند و به‌دلیل اینکه متولی خاصی ندارند در جامعه مورد غفلت قرار گرفته‌اند.

وی ادامه داد: در قانون بودجه سال امسال در مجموع 600 میلیارد تومان برای رسیدگی به رزمندگان مؤثر یعنی رزمندگانی که بالای یک سال حضور داوطلبانه در جبهه‌های جنگ داشتند، اختصاص یافته است.

مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران در پایان با بیان اینکه در حال حاضر 26 هزار نفر در بنیاد امور ایثارگران با عنوان جانبازان تحت پوشش خدمات بیمه‌ای قرار دارند، بر لزوم اهتمام جدی مشاوران امور ایثارگران در فرمانداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی به رسیدگی کامل به امور ایثارگران، اجرای برنامه‌های فرهنگی برای این قشر و همچنین پیگیری و نظارت بر اجرای درست مصوبات امور ایثارگران تأکید کرد.