صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۱۴۴۹
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۹

گروه ادب: در شماره ۲۲۷ ماهنامه «باران» علاوه بر ارائه مطالب قرآنی، داستان‌ها و مطالبی درباره ماه مبارک رمضان و امام حسن مجتبی(ع) ارائه شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نخستین صفحه ماهنامه قرآنی، ادبی و هنری «باران» که ویژه گروه سنی نوجوان است و پیشاپیش نگاهی به ماه مبارک رمضان دارد، به شعر سپید «عطر ربّنا» از انسیه موسویان اختصاص دارد.
در مطلب «نیمکت نو» به یکی از سفرهای مقام معظم رهبری به استان مازندران اشاره شده است که معظم‌له در این سفر به مدرسه‌ای در منطقه محروم رفته بودند که در این بازدید متوجه نیمکت‌های نو می‌شوند و پس از سؤال از شاگردان متوجه می‌شوند که نیمکت‌ها به دلیل ورود ایشان جاگذاری شده‌اند که در این وضعیت با خشم به مسئولان می‌گویند: «لازم نبود به خاطر مسئولینی که خودشان به مشکلات آگاهند، بخواهید صحنه‌سازی کنید».
«محجبه‌ها فرشته‌اند» عنوان مطلب دیگر این شماره از باران است که در کنار اشاره به مناسبات مختلفی که در تابستان با آنها روبرو هستیم همچون ماه رمضان، شب‌های قدر، ولادت کریم اهل بیت(ع) و ...، حدیثی از امام علی(ع) را ارائه کرده است که در آن آمده: «پاداش شهید در راه خدا بزرگتر از پاداش عفیف و پاکدامن نیست، همانا عفیف و پاکدامن فرشته‌ای از فرشتگان خداست».
در بخش دیگری از باران، یادداشت‌های روزانه نوجوانان ارائه شده که با عناوین شهادت دکتر بهشتی، روز قلم، وفات حضرت زینب(س)، شب قدر 25، 27 و 29 تیرماه، ولادت امام حسن مجتبی(ع)، روز ادبیات کوک و نوجوان، شهادت حضرت علی(ع) و وفات حضرت خدیجه(س) به چشم می‌خورند.
در یادداشتی که با عنوان «ضربت خوردن  حضرت علی(ع)» نوشته شده است آمده: «کاش کاسه شیری بودم، دست دخترکی یا قطره اشکی روی صورت پسرکی که دلخوشی و امید روزهایشان امروز بیمار است. چه کسی شب‌ها نان می‌آورد؟ می‌ترسم کاسه‌ها از دست بیفتد و اشک‌ها بند نیایند...»
«پاداش غلام» داستانی در قالب کمیک استریپ از حسین آسیوند است که اشاره به بخشندگی نان یک غلام به سگی دارد و در نتیجه این عمل، امام حسن مجتبی(ع)، غلام و باغ را از صاحب آن می‌خرد و علاوه بر آزاد کردن غلام، باغ را به وی می‌بخشد.
در «گفتم باد، سردم شد!» درباره اتفاق‌هایی سخن به میان آمده است که هیچ یک بی‌حکمت نیستند و در ادامه آن در قالب چهار پرده، آیاتی از قرآن کریم، مرتبط با موضوعاتی همچون باد و باران، اذیت و آزار مشرکان مکه، حرکت کشتی‌ها و اینکه بادها گاه مأمور عذاب بندگان هستند، ارائه شده‌اند.
«خشونت بابا» و «افطار روی ابرها» عنوان دو داستانی است که در این شماره از نشریه باران می‌خوانیم. همچنین مطلبی با عنوان «چلچراغ روشن» درباره شهر سنقر و فرزندی از نوادگان امام باقر(ع) به نام احمد در ادامه داستان‌ها ارائه شده است.
در بخش شعر این شماره از نشریه، چهار قطعه سروده به چشم می‌خورد که «رمز سعادت»، «چلچراغ رمضان»، «هر کجا فرشته است» و «ستاره‌ها» به چشم می‌خورد.
همچنین داستان‌هایی با عنوان «قصاص» ـ درباره ضربت زدن به فرق سر امیرالمؤمنین(ع) ـ «گل‌های هشت‌پر» و «کاری برای فردا» از دیگر بخش‌های این نشریه را به خود اختصاص داده‌اند. «پنج دری» نیز عنوان مطلبی به مناسبت سالروز شهادت سومین شهید محراب، آیت‌الله شیخ محمد صدوقی است.
«کله قند کادوپیچ شده» از مطالب پایانی باران است که مطلبی با عنوان انتظار در آن به چشم می‌خورد که درباره مسافری از حج است که خانواده، دوستان و همسایگان انتظار آمدنش را می‌کشند و در این اثنی از انتظار برای حضرت حجت(عج) یاد می‌شود که آن هم برای خود آدابی دارد، از جمله اینکه به انتظار آمدنش باشیم، برای سلامتی و تعجیل در فرجش دعا کنیم و بکوشیم شایستگی قرارگیری در صف یارانش را پیدا کنیم.
نشریه باران به کوشش معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه در 52 صفحه و 25 هزار ریال منتشر شده است.