صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۱۵۱۸
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۸

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: شعبه جدید جامعةالقرآن الکریم امروز، هفتم تیر با عنوان مرکز تخصصی حفظ یک ساله قرآن کریم در قم راه‌اندازی می‌شود.

حجت‌الاسلام علیرضا نجفی، مدیرکل آموزش برادران جامعةالقرآن الکریم و اهل البیت(ع) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اظهار کرد: همزمان با فرا رسیدن ماه رمضان، شعبه جدید برادران جامعةالقرآن الکریم با عنوان مرکز تخصصی طرح حفظ یک ساله امروز شنبه، هفتم تیرماه در قم، بلوار امین، کوچه 25، پلاک 25 راه‌اندازی می‌شود.

وی درباره راه‌اندازی شعبه جدید جامعةالقرآن گفت: ساختمان این مرکز از طرف یکی از خیران قرآنی برای آموزش‌ قرآن کریم وقف شده است.

نجفی به حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدمهدی طباطبایی در افتتاحیه شعبه جدید جامعةالقرآن اشاره و تصریح کرد: مقرر شده تا مدیریت شعبه جدید این مؤسسه به مجتبی محمدحسینی، از فعالان قرآنی قم واگذار شود.

وی در ادامه یادآور شد: فعالیت اصلی این شعبه از ابتدای ماه رمضان آغاز می‌شود که علاقه‌مندان برای شرکت در دوره تخصصی حفظ یک ساله می‌توانند همه روزه از ساعت هفت تا 13 به این مرکز قرآنی مراجعه کنند.

انجام فعالیت‌های قرآنی توسط جامعةالقرآن در یزد

مدیرکل آموزش برادران جامعةالقرآن الکریم افزود: همچنین طی هفته گذشته، شعبه دیگر از این مؤسسه در یزد راه‌اندازی شده است؛ مدیریت این شعبه به عهده محمدرضا کارگر، از فعالان قرآنی این استان است.

وی به نحوه آغاز فعالیت شعبه یزد جامعةالقرآن الکریم اشاره کرد و گفت: این شعبه از هفتم تیر شروع به کار می‌کند که دوره‌های آموزش‌های علوم قرآنی از جمله روخوانی، تجوید، قرائت، حفظ و مفاهیم قرآن کریم در آن برگزار می‌شود.

نجفی در پایان مطرح کرد: علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر از نحوه انجام فعالیت‌های قرآنی در دو شعبه بلوار امین جامعةالقرآن قم و جامعةالقرآن یزد می‌توانند با شماره تلفن 37745519 با کد 025 تماس بگیرند.