صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۲۵۷۴
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۴
معاون سازمان تبلیغات اسلامی مطرح کرد:

گروه جامعه: معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی گفت: عدم توجه به آداب و رسوم و فرهنگ ایران اسلامی و زیرپا گذاشتن این عرف و شرع از سوی یار دوازدهم تیم ملی که به برزیل رفته‌اند، مطلوب نبوده و بی‌احترامی به شرع و عرف تلقی می‌شود که باید جوابگو باشند.

حجت‌الاسلام‌ و‌المسلمین حسین روحانی‌نژاد، معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی درگفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در خصوص اعزام یار دوازدهم تیم ملی فوتبال به برزیل و نحوه پوشش و حضور آنان در جوامع ورزشی اظهار کرد: در کشور ما حضور بانوان در ورزشگاه‌ها نه عرف بوده و نه قابل قبول.

عنوان نمایندگان ایران اسلامی در جوامع دیگر

وی افزود: افرادی که بنا به هر جایگاهی از ایران به دیگر کشورها اعزام می‌شوند تا تیم‌های ملی را تشویق کنند باید بدانند که چه بخواهند و چه نخواهند باید به عنوان نمایندگان ایران اسلامی در جوامع دیگر شناخته می‌شوند.

حجت‌الاسلام روحانی‌نژاد تصریح کرد: عدم توجه به آداب و رسوم و فرهنگ ایران اسلامی و زیرپا گذاشتن این عرف و شرع از سوی هر شخصی و در هر جایگاهی مطلوب نیست.

مسئولین هم موضوع را پیگیری کنند

وی گفت: این افراد نمایندگان اقیانوس عظیم مردم ایران اسلامی هستند و لازم و ضروری است که این افراد قوانین حاکم را رعایت و در صورت عدم رعایت باید پاسخگو بوده و مسئولین هم پیگیری کنند.

ایرانیان نمایندگان خوبی برای فرهنگ ایرانی و اسلامی باشند

وی ابراز کرد: اگر ایرانیان مقیم خارج از کشور در این محافل حضور پیدا کنند ایرادی ندارد و نمی‌توان از آنان خرده گرفت و بگوییم که آنان کار خلافی را انجام داده‌اند البته آنان هم سعی کنند نمایندگان خوبی برای فرهنگ ایرانی و اسلامی باشند.

نظرات بینندگان
امیر نجمی
|
|
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۹
اگر این نمایندگان با لباسهای اسلامی و چادر در این مسابقات شرکت می کردند بهتر نبود و ایا ما چه هدفی داشته ایمو.......