حجتالاسلام علی اکبرزاده، معاون آموزشی حوزه علمیه امام علی(ع) سلماس در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، ماه مبارک رمضان را فرصتی برای تمرین اطاعت و بندگی خالص خداوند دانست و اظهار کرد: اسرافگرایی، تجملپرستی و توجه به زرق برق دنیای مادی از آسیبهای سبک زندگی است که میتوان در این ماه بر دوری از این خصایص منفی اهتمام ورزید.
وی کاهش و تعدیل تنشهای اجتماعی و اخلاقی را از برکات اجتماعی ماه مبارک رمضان دانست و افزود: انس و ارتباط بیشتر با خداوند در این ماه میزان بهرهمندی فرد از فضائل معنوی آن را افزایش میدهد.
حجتالاسلام اکبرزاده ادامه داد: تقرب به مبانی قرآن کریم اصلیترین شاخص در دستیابی به سلامت معنوی است بهطوریکه امروزه بیشتر پزشکان و متخصصان دنیای مدرن علم پزشکی نیز بر تأثیر بارقههای معنوی همچون دعا و مناجات با خدا در تسکین آلام و دردهای جسمی بیماران اذعان دارند.
وی احیا و استمرار فرهنگ سبک زندگی در ماه مبارک رمضان را نیازمند توجه و همت متولیان فرهنگی و استفاده از ظرفیت مسجد و محافل قرآنی برای فرهنگسازی سبک زندگی علوی و فاطمی عنوان کرد.
وی اظهار کرد: ساده زیستی و الگو گیری از زندگی و سیره نبوی مؤلفه جامعه اسلامی در سبک زندگی است که نهادینه شدن آن بین اقشار مختلف تقویت ظرفیتهای تبلیغی حوزوی را میطلبد.
معاون آموزشی حوزه علمیه امام علی(ع) سلماس یادآور شد: حوزههای علمیه باید بهعنوان نماد و مظاهر ترویج اسلام ناب محمدی بتوانند با بهرهگیری از قالبهای بدیع و مخاطبپسند الگوهای عملی سبک زندگی را بهخصوص میان نسل امروز تبیین کنند.