ولیالله رحیمی، مدیر مؤسسه دارالقرآن الکریم زنجان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با احداث این موزه قرآنی که تاکنون 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، گفت: بخشی از این محل به عنوان موزه قرآنی مورد استفاده قرار میگیرد و در این موزه، دانشگاه مجازی قرآن کریم و نمایشگاههای قرآنی دایر خواهد شد.
وی اظهار کرد: پس از تکمیل این موزه، قرآنهای نفیس خطی و قدیمی با هماهنگیهای انجام شده با مسئولان کشوری در این موزه نگهداری خواهد شد.
مدیر مؤسسه دارالقرآن الکریم زنجان در ادامه از حضور و آموزش 1500 قرآنآموز در این مؤسسه قرآنی در طول سال خبر داد و عنوان کرد: از این تعداد 700 قرآنآموز را آقایان و 800 قرآنآموز را بانوان تشکیل میدهند.
افزایش تعداد قرآنآموزان دارالقرآن زنجان در ماه رمضان
وی با اشاره به ردههای سنی مختلف جهت حضور در دورههای آموزشی در این مؤسسه قرآنی یادآور شد: معمولاً در هر سال شمار قرآنآموزان و علاقهمندان به شرکت در کلاسهای آموزش قرآن در ماه رمضان افزایش مییابد.
مدیر مؤسسه دارالقرآن الکریم زنجان افزود: شرکتکنندگان در این دورههای آموزشی در رشتههای روخوانی، روانخوانی، تجوید، صوت و لحن، ترجمه و مفاهیم، جلسات عمومی انس با قرآن کریم و کلاسهای تخصصی قرائت حاضر میشوند.
تعالی شخصیت کودکان با حضور در کلاسهای قرآنی
وی در بخش دیگری از سخنان خود به حضور کودکان در دورههای آموزشی قرآن کریم اشاره کرد و با استناد به احادیث و روایات مبنی بر تربیت کودکان بر اساس آموزههای قرآنی و دینی، گفت: حضور کودکان در این کلاسها موجب متعالی شدن شخصیت آنها میشود.
رحیمی در پایان تصریح کرد: اگر کودکان در سنین پایین با قرآن مأنوس شوند، شاهد شکلگیری شخصیتی متمایز با دیگران در این افراد میشویم.