صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۴۹۱۳
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۶
حجت‌الاسلام ایازی تصریح کرد:

گروه فضای مجازی: استاد علوم قرآن و حدیث گفت: افزایش باورهای دینی مردم یکی از راه‌های مقابله با پیام‌های شبهه‌ناک در جامعه امروزی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی ایازی، استاد علوم قرآن و حدیث، با اشاره به دریافت پیام‌های به ظاهر دینی و درخواست فرستنده مبنی بر ارسال آن به نفرات دیگر، اظهار کرد: ارسال برخی از این پیام‌ها از سر ناآگاهی و با نیت خوب است که البته این مورد هم درست نیست. در گذشته عده‌ای از افراد بودند که در باب فضایل آیات و سوره‌‌های قرآن، به جعل روایات می‌پرداختند و زمانی که دلیل این کار از آنها پرسش می‌شد، در پاسخ می‌گفتند که قصدشان تشویق مردم به سمت دین است و بسیاری از علما این اقدام را نکوهش می‌کردند.

این استاد علوم قرآن و حدیث تصریح کرد: زمانی که حتی در ارسال چنین پیام‌هایی، نیت‌مان خوب است، دلیلی ندارد چنین امری را به عنوان تکلیف دینی و حجتی برای مردم بیان کنیم بلکه می‌توان این مطالب را به گونه‌ای گفت که مردم نسبت به انجام آن آگاهی داشته باشند.

وی بیان کرد: حتی در گذشته هم در امامزاده‌ها و مراکز دینی، مردم چنین پیام‌هایی را در کتاب می‌نوشتند که هیچگونه ارزشی نداشت.

حجت‌الاسلام ایازی، افزایش باورهای دینی مردم یکی از راه‌های مقابله با چنین پیام‌هایی دانست و گفت: ترویج فرهنگ خرافی که از ناحیه برخی از خواب‌نمایی‌های کاذبانه در این چند ساله اخیر به وجود آمده است، مهم‌ترین عامل ارسال پیام‌های شبهه‌ناک در جامعه شده است.