صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۶۱۳۵
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۱

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مصاحبه سیزدهمین دوره آزمایشی حفظ تخصصی قرآن کریم در مؤسسه صهبای ملکوت تهران آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، همزمان با ماه رمضان، مصاحبه سیزدهمین دوره آزمایشی حفظ تخصصی قرآن در مؤسسه صهبای ملکوت آغاز شد.

این مصاحبه‌ها از روز گذشته، 14 تیر آغاز شده است و تا امروز، 15 تیرماه ادامه دارد، همچنین مصاحبه سیزدهمین دوره آزمایشی حفظ تخصصی قرآن با مدیریت سوسن بنی‌علی، حافظ کل قرآن انجام می‌شود و افرادی که حدنصاب نمره قبولی را کسب کنند، به مرحله آزمایشی این طرح راه می‌یابند.

21 تیر؛ آغاز مرحله آزمایشی حفظ تخصصی قرآن

مرحله آزمایشی حفظ تخصصی قرآن مؤسسه صهبای ملکوت از 21 تیر آغاز می‌شود و به‌ مدت دو ماه ادامه دارد. قرآن‌آموزان این طرح هر روز در سلسله جلسات آموزشی حفظ قرآن حضور خواهند یافت.

متعلمان مرحله آزمایشی حفظ تخصصی قرآن با حفظ سه جزء از قرآن وارد مرحله اصلی این طرح می‌شوند، همچنین مرحله اصلی طرح حفظ تخصصی قرآن به‌ مدت یک یا دو سال طول می‌کشد.

آشنایی حافظان قرآن با ترجمه، تفسیر و تجوید

افرادی که در طرح حفظ تخصصی قرآن مؤسسه صهبای ملکوت شرکت می‌کنند، علاوه بر حفظ قرآن با ترجمه، تفسیر و تجوید آیات قرآن کریم آشنا می‌شوند.

این طرح قرآنی ویژه بانوان و برای سنین 12 تا 35 سال اجرا می‌شود و مصاحبه این طرح در مؤسسه صهبای ملکوت واقع در پل سیدخندان، خیابان ارسباران، کوچه شفاپی، پلاک یک در حال انجام است.

همچنین مقرر شده است تا نتایج این طرح تا 18 تیرماه اعلام شود. علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن 22857670 با کد 021 تماس بگیرند.