صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۹۳۸۸
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۲

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان اعلام کرد: همزمان با دهمین نمایشگاه قرآن و عترت هرمزگان در بندرعباس، از قرآن کتابت شده توسط خوشنویسان استان رونمایی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین مرشدی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان ظهر دیروز، 22 تیرماه در نشست خبری تصریح در جمع خبرنگاران با اعلام خبر رونمایی از قرآن کتابت‌شده توسط خوشنویسان هرمزگانی در دهمین نمایشگاه قرآن و عترت بیان کرد: این قرآن براساس قراردادی که سال گذشته میان انجمن خوشنویسان هرمزگان و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان منعقد شد، کتابت شده است.
وی این اقدام انجمن خوشنویسان استان را حرکتی ارزشمند و تاریخی توصیف کرد و گفت: هنرمندان خوشنویس استان از 23 ماه مبارک رمضان سال گذشته تا  ماه رمضان سال جاری با تلاشی ستودنی این کتاب را کتابت کردند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان یادآور شد: پس از رونمایی از اولین قرآن کتابت شده توسط خوشنویسان هرمزگان در صورت نیاز و ضرورت، با هماهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به تولید انبوه خواهد رسید.