صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۹۴۹۲
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۵

گروه اجتماعی: مدیر حوزه علمیه خواهران نقده گفت: جشنواره‌های مد و لباس ‌نباید با رفتارهای غیر‌متعهدانه عده‌ای از افراد تبدیل به فرصتی برای تبلیغ الگوهای غربی و حرمت‌شکنی ارزش‌های ایرانی شود.

شیرین سعیدی، مدیر حوزه علمیه خواهران نقده در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: برپایی جشنواره‌های مد و لباس ایرانی اگر به‌صورت کارشاسانه و تخصصی انجام شود زمینه مناسبی برای معرفی و ارائه الگوهایی منطبق با ارزش‌ها و هنر دینی و ملی می‌شود.

وی اضافه کرد: برخی از برگزارکنندگان جشنواره‌های مد و لباس با رفتارهای غیر‌متعهدانه خود به ابزاری برای تبلیغ فرهنگ غرب تبدیل می‌شوند که این نوع ارائه الگو برای مخاطب جوان جامعه نیز می‌توان آسیب جدی محسوب شود.

این مقام مسئول به غنا و تنوع هنر و فرهنگ ایرانی اشاره کرد و افزود: طراحان و تولیدکنندگان مد و لباس‌های ایرانی باید از این ظرفیت‌ها برای تولید محصولات خود استفاده کنند تا علاوه بر اشباع بازارهای داخلی با صادر کردن محصولات به‌نوعی مروج فرهنگی غنی ایرانی ـ اسلامی در سایر کشورها نیز باشند.

سعیدی با بیان اینکه استفاده از پرچم کشور برای تولید لباس و عرضه به‌صورت شوی لباس در واقع نوعی نادیده گرفتن حرمت‌های ملی و دینی است، بر ضرورت نگاه تیزبینانه داشتن به لایه‌های پنهان این گونه اقدامات نیز تأکید کرد و افزود: برخی ها فقط عنوان الگوهای ایرانی ـ اسلامی را در این‌گونه برنامه‌ها با خود یدک می‌کشند ولی وقتی عمیق‌تر بررسی می‌کنیم در‌می‌یابیم که در عمل الگوهای غربی را ترویج می‌کنند.