صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۹۶۵۱
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۵

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر‌کل حوزه‌های علمیه آذربایجان غربی گفت: تدبر در مفاهیم و مضامین کلام وحی شفاعت اخروی و دنیوی قرآن را شامل حال انسان می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام محمدجواد قهرمانی، مدیرکل حوزه‌های علمیه آذربایجان غربی‌ صبح امروز، 23 تیر در بازدید از طرح ضیافت نور در جمع طلاب حوزه علمیه امام علی‌(ع) سلماس و مردم این شهرستان اظهار کرد: شرکت در محافل قرآنی فرصت باارزش و مغتنمی است که خداوند در ماه نزول قرآن در اختیار بندگانش قرار داده است.

وی قرآن را منبع نور و زلال معارف اسلامی دانست و اضافه کرد: در ماه مبارک رمضان با آشنایی از معارف، آیات و بینات قرآنی خود را از گمراهی‌ها نجات دهیم.

وی با بیان اینکه سعادت و خوشبختی در گرو قرآن است، افزود: خداوند متعال در ماه رمضان با دریای رحمت بی‌کرانش، آیات و بینات را در اختیار انسان‌ها گذاشت تا مؤمنان بتوانند با کمک این آیات از مشکلات رهایی پیدا کرده و مسیر سعادت و خوشبختی خود را بیابند.

حجت‌الاسلام قهرمانی قرآن را شفا برای مؤمنان دانست و یادآور شد: شفاعت قرآن شامل افرادی است که دل را از گناه بزدایند و با قلبی پاک و خالص به‌سوی قرآن بیایند.

وی با اشاره به اهمیت تدبر در قرآن گفت: در ماه مبارک رمضان که ماه نزول قرآن است در کنار روخوانی قرآن کریم به تفسیر آیات قرآن نیز توجه کنیم.

مدیر‌کل حوزه‌های علمیه آذربایجان غربی با اشاره به آیاتی از قرآن که می‌فرماید: « قرآن را درک نمی‌کنند مگر آن‌هایی که طیب و طاهر اند»، اظهار کرد: با تمسک به قرآن دل را از آلودگی‌ها پاک‌کرده و با قلبی آکنده از عشق و ایمان در محضر قرآن باشیم تا از میوه‌های بسیار شیرین و بابرکت قرآنی که شامل افراد پاک و با ایمان است استفاده کنیم.

حجت‌الاسلام قهرمانی‌ با توجه به فرمایشات رهبر در‌خصوص تربیت 10 میلیون حافظ قرآن در جامعه اسلامی، گفت: وظیفه همگانی  است که با تمام توان در راستای تحقق  مطالبات رهبری تلاش کنند تا آحاد جامعه با معارف اسلامی آشنا شده و با استفاده از آیات نورانی قرآن در زندگی، خود را از خطاها و لغزش‌ها نجات دهند.