صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۳۰۵۰۵
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۴

گروه بین‌الملل: رژیم صهیونیستی که حملات هوایی خود به غزه را در پی ارائه طرح آتش‌بس از سوی مصر متوقف کرده بود، بعد از مخالفت فلسطینیان با این طرح، حملات خود را از سر گرفت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «World Bulletin»، در نتیجه حملات رژیم اسرائیل به غزه در اولین ساعات امروز، 25 تیرماه، حداقل 7 فلسطینی کشته شدند و خانه «محمود زهار» از رهبران اصلی حماس تخریب شد.

وزارت بهداشت غزه با علام این خبر گفت: زهار در زمان حمله در محل سکونت خود نبوده و این اولین حمله آشکار اسرائیل به یک رهبر ارشد سیاسی حماس است.

رژیم اسرائیل که دیروز ضمن موافقت با طرح آتش‌بس مصر حملات علیه غزه را متوقف کرده بود، پس از مخالفت حماس و نیز جهاد اسلامی، حملات را از سر گرفت.

حماس در مورد دلایل رد این طرح اعلام کرد که هیچ طرحی به صورت رسمی به این جنبش ارائه نشده است و مسائل مطرح شده در خصوص خلع سلاح مقاومت، غیر قابل بررسی است؛ زیرا فلسطین تحت اشغال است و مقاومت با هر ابزاری حق مشروع ملت‌های تحت اشغال است.

خالد البطش، از رهبران جنبش جهاد اسلامی نیز در واکنش به طرح مصر گفت: تا زمانی که جامعه جهانی حقوق ملت فلسطین را به رسمیت نشناسد و محاصره غزه لغو نشود، آتش بس با رژیم صهیونیستی در کار نخواهد بود.

به گفته وزارت بهداشت غزه تاکنون 203 فلسطینی که دست کم 150 نفر آن‌ها غیرنظامی و 31 نفر آن‌ها کودک بوده‌اند، توسط رژیم صهیونیستی کشته شده‌اند.