صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۳۱۳۶۳
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۷

گروه بین‌الملل: رژیم صهیونیستی از شب گذشته محله «الشجاعیة» در شرق غزه را هدف حملات شدید توپخانه‌ای قرار داده که این حملات تاکنون ۴۰ شهید و ۴۰۰ مجروح بر جای گذاشته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، رژیم صهیونیستی تاکنون صدها گلوله توپ به محله الشجاعیه شلیک کرده و این حملات همچنان ادامه دارد.
شدت این حملات به حدی گزارش شده است که آمبولانس‌ها و خودروهای امدادگران، از اذان صبح به بعد توانسته‌اند برای انتقال شهدا و مجروحان وارد این منطقه شوند.
ممانعت رژیم صهیونیستی از انتقال مجروجان
اشرف القدرة، سخنگوی وزارت بهداشت غزه، در این باره تاکید کرد: نظامیان رژیم صهیونیستی با گلوله باران گسترده آمبولانس‌ها و خودروهای امدادی مانع انتقال مجروحان می‌شوند.
القدره با انتشار بیانیه‌ای این جنایت را شدیدترین حمله به منازل شهروندان ارزیابی کرد.
رژیم صهیونیستی با آتش بس 3 ساعته مخالفت کرد
با وجود موافقت جنبش مقاومت اسلامی (حماس) با آتش بس 3 ساعته برای اهداف انسانی، رژیم صهیونیستی با این طرح صلیب سرخ مخالفت کرد.
درخواست این آتش بس از سوی صلیب سرخ و برای اهداف انسانی مطرح شده است.