صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۳۲۹۱۰
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۱:۱۲

گروه اجتماعی: مدرس دانشگاه پیام‌ نور ارومیه با اشاره به اینکه انس کودک با مفاهیم کلام وحی گام اصلی برای برخورداری از نسل قرآنی است، گفت: یکی از ضرورت‌های رسیدن به اهداف مهم در تربیت سالم آشنا کردن کودکان با الگوهای دینی است.

سیدعزیز ولیلو، استاد گروه معارف دانشگاه پیام‌ نور ارومیه در  گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، با اشاره به اهمیت الگو‌گیری از شخصیت‌های دینی و اسلامی، اظهار کرد: کودکی مهم‌ترین دوران زندگی فرد برای شکل‌گیری شخصیت اجتماعی، دینی و فردی است و موفقیت سال‌های بعد نیازمند آن است که اساس الگوپذیری فرد در دوران کودکی به‌خوبی شکل گرفته باشد.

وی بیان کرد: کودکان به سبب فطرت پاکی که دارند زمینه روحی و فکری مناسب و زلالی برای پذیرش و انجام مفاهیم و مضامین اعتقادی و دینی دارند از همین رو دوران کودک مهم‌ترین دوره برای نهادینه شدن مفاهیم اعتقادی در انسان است.

ولیلو‌ افزود: کودکی مناسب‌ترین مرحله از زندگی فرد برای مأنوس شدن با قرآن کریم و مفاهیم دینی است و ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه باعث گرایش کودکان به محافل دینی و قرآنی می‌شود.

وی به قوانین و مقررات مدنی و فقهی موجود  ایران ـ اسلامی اشاره کرد و افزود: تمامی قوانین مدنی و فقهی که در کشورمان داریم متأثر از قرآن کریم است و کودکان با رعایت قوانین و مقررات می‌توانند تبدیل به موفق‌ترین فرد از منظر دینی، اجتماعی و انسانی در جامعه شوند.

ولیلو‌ افزود: ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه نیازمند مأنوس کردن و تشویق کودکان برای حضور در مساجد است که این امر از طریق کلاس‌های قرآنی، مسابقات، نمایشگاه‌های فرهنگی و دینی، دعوت به خواندن نماز در مساجد و شرکت در مراسم‌های میسر می‌شود.

استاد گروه معارف دانشگاه پیام‌ نور ارومیه در پایان معرفی الگو‌های رفتاری و اسلامی مناسب از طریق والدین را بسیار تأثیر‌گذار بر شکل‌گیری شخصیت فرزندان دانست و گفت: بازی‌های رایانه‌ای به‌خصوص نرم‌افزارهای قرآنی، در عصر ارتباطات و فناوری نقش مؤثری بر افزایش علاقه و گرایش به انس با آیات نور داشته باشند.