صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۳۲۹۳۸
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۴:۴۲

گروه سلامت: دبیرکل موسسه جهانی حلال مهم ترین نگرانی در زمینه حلال را بحث ناآشنایی محیط‌های بیرونی با این مقوله دانست و گفت: ما به خوبی تلاش نکرده‌ایم تا اقشار مختلف جهان را با موضوع حلال آشنا کنیم.

عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه جهانی حلال در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) وضعیت قاچاق کالا و تاثیر آن بر مباحث مرتبط با حلال را بسیار بد برشمرد و افزود: در حال حاضر بسیاری از محصولات غیرحلال همچون آدامس‌ها، ژلاتین‌ها و حتی تنقلات کودکان به صورت قاچاق وارد کشور می‌شود.
دبیرکل موسسه جهانی حلال خاطرنشان کرد: بدین منظور زمانی که اجناس وارد کشور می‌شود نمی‌توان کنترل کرد که این اقلام ممیزی حلال شده است یا خیر. بنابراین قاچاق کالا در زمینه حلال بسیار مشکل آفرین است.
وی مهم ترین نگرانی در زمینه حلال را بحث ناآشنایی محیط‌های بیرونی با این مقوله دانست و گفت: ما به خوبی تلاش نکرده‌ایم تا اقشار مختلف جهان را با موضوع حلال آشنا کنیم.
فخاری یادآور شد: به طور مثال مردم کشور روسیه چندان با موضوع حلال آشنا نیستند ولی زمانی که در این خصوص توضیحاتی ارائه می‌دهید بلافاصله عکس العمل نشان می‌دهند. بنده در مورد گردشگری حلال با رئیس اتحادیه هتل‌های روسیه صحبت می‌کردم زمانی که وی متوجه شد رعایت اصول استاندارد حلال در گردشگری و هتل‌هایشان باعث می‌شود تا مسلمانان بیشتری را جذب کنند، تمامی اتحادیه تصمیم گرفتند تا این اصول استاندارد حلال را در هتل‌های روسیه به جریان بیندازند.
دبیرکل موسسه جهانی حلال به مقوله زیرساخت‌های اقتصادی و رابطه آن با موضوع حلال در کشور اشاره کرد و گفت: هم اکنون اگر ما یارانه‌ای به صنعت گران بدهیم مسلما کالاهای بیشتری را صادر و حجم صادرات غیرنفتی ما در حوزه غذایی حلال نیز بالا می‌رود.