صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۳۳۷۲۸
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۲
آخرین اخبار از تحولات غزه؛

گروه بین‌الملل: گروه‌های امدادی فلسطین با آغاز آتش‌بس ۱۲ ساعته در غزه که از ۸ صبح دیروز آغاز شد، حدود ۱۰۰ جسد را از زیر آوارها در نوار غزه بیرون کشیدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «World Bulletin»، اشرف القدره، سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین گفت: این اجساد در شهر جنوبی خان یونس، مناطق شرقی و مناطق شمالی غزه پیدا شدند.

کشف اجساد جدید قربانیانی که در اثر حملات بی‌رحمانه رژیم اسرائیل به نوار غزه جان خود را از دست دادند، شمار شهدا را به دست کم 1047 نفر رساند. همچنین حداقل 6000 نفر در اثر این حملات زخمی و مجروح شده‌اند.

با توافق گروه‌های مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی، حمله نظامی 20 روزه اسرائیل به نوار غزه از صبح دیروز، 4 مرداد، به مدت 12 ساعت متوقف شد.

تصمیم رژیم اسرائیل برای تمدید آتش‌بس

پس از آن، کابینه امنیتی رژیم اشغالگر تصمیم گرفت که مدت آتش بس را به 24 ساعت افزایش دهد که به گفته یکی از منابع سیاسی این رژیم، تمدید آتش‌بس بنا به تقاضای سازمان ملل انجام شد.

این مقام صهیونیستی همچنین اعلام کرد که آتش‌بس در نیمه‌شب یکشنبه به اتمام خواهد رسید.

در این میان، روزنامه صهیونیستی هاآرتص نیز به نقل از همان منبع اعلام کرد که اسرائیل در این مدت 24 ساعته به کار خود برای یافتن تونل‌هایی که مبارزان فلسطینی از آن‌ها استفاده می‌کنند، ادامه خواهد داد.

از سوی دیگر حماس در آخرین ساعات روز شنبه اعلام کرد که با تمدید آتش‌بس 12 ساعته موافقت نکرده است.

سامی ابوزهری، سخنگوی حماس گفت: توافقی برای تمدید آتش‌بس در غزه صورت نگرفته است.

آتش‌بس 12 ساعته که به پیشنهاد سازمان ملل با هدف رساندن کمک‌های انسان‌دوستانه برقرار شد، ساعت 20 دیشب پایان یافت.

نشست پاریس در مورد آتش‌بس در غزه

جان کری، وزیر خارجه آمریکا دیروز در پاریس به همراه وزرای خارجه ترکیه، قطر، انگلیس، فرانسه، آلمان و ایتالیا و بدون حضور وزیر خارجه مصر گردهم آمدند و در مورد مسئله آتش‌بس در غزه گفت‌وگو کردند.

این نشست به منظور دائمی کردن آتش‌بس موقت در غزه برگزار شد.