صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۳۵۴۴۶
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۳
خرسندی:

گروه جامعه: رئیس کانون مداحان کشور از اجرای طرح ارائه کارت مداحی و تعیین سطح مداحان خبر داد و گفت: از این پس سازمان‌های مختلف شایسته است از مداحان مورد تأیید کانون استفاده کنند.

مصطفی خرسندی، رئیس کانون مداحان کشور در گفت‌‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، صدور کارت موقت برای مداحان را ویژه انتخابات کانون مداحان که اواخر اسفند‌ماه سال جاری، برگزار می‌شود، دانست و گفت: این امر مرتبط با سازمان تبلیغات اسلامی است.

وی طرحی که در حال حاضر از سوی کانون مداحان کشور در حال اجرا است را صدور کارت یک ساله مداحی معرفی و عنوان کرد: مداحان با مراجعه به دفاتر تبلیغات اسلامی می‌توانند با ارائه مدارک نسبت به دریافت کارت اولیه اقدام کنند.

وی از سطح بندی مداحان توسط این کارت‌ها خبر داد و گفت: سطح اول به ستایشگران که استاد تمام هستند و سطح دو به پیرغلامان که بیش از 60 سال دارند، اختصاص دارد. سطح سوم نیز ذاکران که کمتر از 60 سال سن دارند و سطح چهارم مداحان تازه کار هستند.

خرسندی از اجرای آزمون به منظور سطح بندی مداحان خبر داد و گفت: در حال حاضر ثبت نام اولیه صورت می‌گیرد و پس از آن طی ماه‌های آینده آزمون شفاهی و کتبی تعیین سطح برپا می‌شود تا علاوه بر تعیین سطح، مداحان از یک دوره آموزشی ضمن خدمت نیز بهره‌مند شوند.

وی ادامه داد: 16 دفتر کانون مداحان در تهران و بیش از 600 دفتر در کل کشور برای 54 هزار مداح شناسایی شده وجود دارد و از این پس نهادها و سازمان‌های مختلف شایسته است از مداحان مورد تأیید کانون مداحان استفاده کنند.