صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۳۵۸۴۶
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۶

گروه جامعه: افتتاحیه مسابقات فرهنگی دانش‌آموزی امروز، ۱۳ مردادماه، با حضور رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در اصفهان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، افتتاحیه مسابقات فرهنگی دانش‌آموزی در قالب رشته‌های؛ شعر، داستان، مطالعه، تحقیق، وبلاگ‌نویسی، نشریه الکترونیکی و بازی‌های رایانه‌ای امروز در اصفهان برگزار شد.

این مراسم با حضور علی اکبرزاده، مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین احمد سالک، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، محمد حسن قائدی‌ها، مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان در اردوگاه شهید بهشتی اصفهان برگزار شد.

بنابر این گزارش، این دوره از جشنواره دانش‌آموزی از 12 تا 16 مردادماه، با حضور دختران و از 17 تا 21 مردادماه با حضور پسران برپا می‌شود.

دیدار از اماکن فرهنگی و مذهبی، اجرای برنامه‌های تفریحی و گارگاه‌های آموزشی و تقدیر از نفرات برگزیده از جمله برنامه‌های این دوره از جشنواره‌های دانش‌آموزی است.

یادآوری می‌شود، سی‌ودومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان سراسر کشور‌ نیز از صبح امروز، 13 مرداد‌ماه، در مشهد مقدس آغاز شد.

دانش‌آموزان در این دوره از مسابقات در 9 رشته قرائت، حفظ و تفسیر‌، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، مداحی، احکام نماز، انشا‌ نماز و اذان با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

جشنواره هنری شامل رشته‌‌های هنرهای آوایی، نمایشی، فیلم کوتاه، هنرهای دستی و تجسمی نیز از 22 تا 26 مردادماه، میزبان دختران و از 27 تا 31 مردادماه نیز میزبان پسران دانش‌آموز در نیشابور خواهد بود.