صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۳۸۳۷۳
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۲
امروز؛

گروه جامعه: نخستین برنامه بین‌المللی هفته مهربانی با غزه امروز، ۲۱ مردادماه، با حضور ۱۷ سفیر و ده‌ها چهره بین‌المللی در فرهنگسرای امام(ره) برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نشست انجمن‌های دوستی ایران با دیگر کشورها و سازمان‌های بین‌المللی مردم‌نهاد در حمایت از مردم غزه  امروز 21 مردادماه، در چهارمین روز از هفته مهربانی با غزه با حضور سفرای 17 کشور در فرهنگسرای امام(ره) برگزار می‌شود.

در این نشست صلاح زواوی، سفیر فلسطین، حسین شیخ‌الاسلام، مشاور بین‌الملل رئیس مجلس و دبیر کل کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین، محسن اسماعیلی، عضو حقوقدان شورای نگهبان و محمود مهتدی، رئیس سابق دفتر حفاظت منافع ایران در مصر و چند چهره بین‌المللی دیگر سخنرانی می‌کنند.

سفرای لبنان، رومانی، کومور، مالزی، افغانستان، کره جنوبی، اروگوئه و... در برنامه چهارمین روز هفته مهربانی با غزه حضور خواهند داشت. در این برنامه یک بیانیه به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی در حمایت از مردم مظلوم غزه و محکومیت جنایات صهیونیست‌ها تنظیم می‌شود و با امضای چهره‌های بین‌المللی حاضر در فرهنگسرای امام(ره) در اختیار نمایندگان سازمان ملل در ایران قرار می‌گیرد.

سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برنامه چهارمین روز هفته مهربانی با غزه را با همکاری شبکه شورای عالی هماهنگی انجمن‎‌های دوستی ایران و سایر کشورها برگزار می‌کند.