صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۳۸۳۷۵
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۷

گروه اجتماعی: مدرس علوم حوزوی گفت: رسانه‌ها با ارائه الگوهای متناسب با اصول اسلامی، تبیین آثار و پیامدهای رواج بدحجابی در جامعه و آگاهی‌بخشی به نسل جوان می‌توانند نقش مؤثری در تحکیم مبانی حجاب ایفا کنند.

حجت‌الاسلام محمدجعفر محمد‌زاده، مدرس علوم دینی و حوزوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، با استناد به آیات و روایات وارد شده  بر موضوع حجاب فلسفه اصلی حفظ حجاب بر زن و مرد مسلمان را که برخاسته از هویت دینی و ملی فرد است برقراری آسایش و آرامش معنوی  در جامعه معرفی کرد.

وی با اشاره به آیه 59 سوره مبارکه «احزاب» تصریح کرد: خداوند در این آیه خطاب به پیامبر اکرم (ص) می‌فرماید: ای رسول به زنان مؤمن بگو تا حجاب‌های خویش را به خود نزدیک سازند و این کار برای اینکه شناخته نشوند و مورد آزار و اذیت قرار نگیرند نزدیک‌تر است و خدا آمرزنده و مهربان است.

محمد‌زاده با بیان اینکه 2 نکته اساسی از آیات وارده بر حجاب دریافت می‌شود، ادامه داد: اولین پیام رعایت حجاب در جامعه متمایز شدن زنان مؤمن و پاکدامن از سایرین است، زن با ایمانی که از دامان او مرد به معراج می‌رود.

این کارشناس مذهبی اظهار کرد: دشمان قسم‌خورده اسلام از آنجایی که نتوانسته‌اند با استفاده از ابزارهای جنگی جهان اسلام را تسخیر کنند در عصر حاضر تهاجم فرهنگی را برای آسیب زدن به ریشه و بنیان‌های اصلی فرهنگ کشورهای اسلامی طرح‌ریزی کرده‌اند تا با ارائه الگوها و نمونه‌های مبتذل غربی، جوان مسلمان را از باورهای اعتقادی جدا و به سوی اهداف پوشالی خود سوق دهند.

وی خاطرنشان کرد: مقابله با تهاجم فرهنگی برنامه‌ریزی‌شده از سوی غرب جهاد فرهنگی را می‌طلبد جهادی که به وسیله آن بتوان اهداف پلید و شوم دشمنان را برای زنان و دختران جامعه اسلامی تبیین کرد.

محمد‌زاده رواج بی بند و باری، عدم مسئولیت‌پذیری افراد، رواج فساد و در نتیجه سست شدن بنیان خانواده و تضعیف ایمان و تقوای افراد جامعه را از جمله آسیب‌های جدی رواج حجاب نادرست در جامعه عنوان کرد.

وی تأکید کرد: زنان جامعه اسلامی باید بدانند که عفت و پاکدامنی یک امانت الهی در نزد آنان است و در همین راستا سعی کنند تا با انتخاب پوشش اسلامی الگوی مناسبی برای زنان سایر کشور‌ها باشند.

مدرس علوم حوزوی به رسالت اصلی رسانه‌ها برای مقابله با فرهنگ وارداتی غرب اشاره و تصریح کرد: رسانه‌ها با ارائه الگوهای متناسب با اصول اسلامی، تبیین آثار و پیامدهای رواج بدحجابی در جامعه و آگاهی‌بخشی به نسل جوان می‌توانند نقش مؤثری در تحکیم مبانی حجاب ایفا کنند.